Stoffendag 2020, ben jij er bij?

Werk jij met gevaarlijke stoffen? Korting op de digitale Stoffendag!

04 november 2020

Op woensdag 9 december is het zover: de nieuwe editie van de Stoffendag, georganiseerd door de brancheverenigingen van downstream gebruikers, producenten en handelaren van chemische stoffen.

In dit artikel

De aanmelding voor de Stoffendag 2020 op 9 december is geopend. Gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten dat de Stoffendag 2020 een digitaal evenement wordt.

Programma

De dag zal net als voorgaande jaren beginnen met een plenaire opening, deze keer met een videoboodschap van Staatssecretaris Bas van 't Wout van Sociale Zaken en Cefic-directeur Marco Mensink. Vervolgens kunt u kiezen uit een groot aantal workshops. Workshoponderwerpen variëren dit jaar van het beleid rondom PFAS tot productnotificatie en van gecombineerde blootstelling tot microplastics. Op de dag zelf kunt u vier workshops live bijwonen. Omdat de workshops dit jaar digitaal worden gegeven zit er geen maximum aan het aantal deelnemers en kunt u gegarandeerd deelnemen aan de workshops die u opgeeft. Bovendien kunnen deelnemers alle workshops achteraf terugkijken.

Aanmelden

De kosten voor deelname zijn €50 voor leden en €75 voor niet leden. Met de kortingscode MKBN_S20_F11 ontvang je als lid van MKB-Nederland €25 korting.

Meld je snel aan voor het belangrijkste evenement van het jaar over het veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen!