Post mortem-startups bij UtrechtInc

Apps met hulp voor nabestaanden
Startups zijn volledig gefocust op het opbouwen van iets nieuws, maar dit kan natuurlijk ook door je te richten op dienstverlening rondom overlijdens.

Bij UtrechtInc, het incubatieprogramma van Universiteit Utrecht, gingen deze maand zes bijzondere nieuwe bedrijfjes van start: Closure, Goings-On, Campfire, MarcoPoloBot, PerfectPlace en PostMe. 

Twee daarvan richten zich op de nabestaandenmarkt, met dienstverlening rondom het overlijden van dierbaren. Closure is een service voor nabestaanden om alle abonnementen, contracten en accounts af te ronden van een overleden persoon. PostMe is een app waarin persoonlijke herinneringen, momenten, berichten en cadeaus digitaal ‘achtergelaten’ kunnen worden, zodat die op een later moment ter beschikking kunnen komen aan dierbaren. 

Goings-On is een monitorapp voor het herstel van kankerpatiënten. Campfire is een social app die spontane ontmoetingen in real life aanmoedigt.

Online cryptocurrencieplatform MarcoPoloBot leent tegen een rentevergoeding cryptocurrencies zoals Bitcoin uit aan beleggers. Perfect Place brengt op basis van big data-analyses voor elke willekeurige locatie in Nederland de kwaliteit van de woonomgeving in beeld.


Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Eerste Hulp bij Innovatie

Gratis e-book helpt met vernieuwing voor jouw bedrijf
Innovatieve ondernemingen zijn winstgevender dan andere bedrijven. Als ondernemer moet je daarom blijven vernieuwen om te blijven concurreren en...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten