KvK Startersdag: 3 november

MKB Servicedesk aanwezig in Zwolle, Utrecht en Amsterdam!

15 december 2009

Plannen om voor jezelf te beginnen? Dan is de startersdag van de Kamer van Koophandel misschien iets voor jou. Op zaterdag 3 november 2007 organiseert de Kamer van Koophandel deze dag speciaal voor de startende ondernemer.

Startersdag

Op zaterdag 3 november organiseren de Kamers van Koophandel voor het zesde jaar de succesvolle landelijke Startersdag. Op 23 locaties in Nederland kunnen mensen die met het plan rondlopen een bedrijf te starten alle nodige informatie vinden. Het eerste jaar bezochten 16.000 mensen de Startersdag. Dit jaar worden net als vorig jaar 38.000 bezoekers verwacht. De Startersdag is hiermee het grootste ondernemersevenement van Nederland.

ProgrammaOp deze dag is er op elke locatie een informatiemarkt met stands van organisaties waar een starter mee te maken krijgt, zoals banken, accountants en de Belastingdienst. Hiernaast worden verschillende presentaties gehouden over bijvoorbeeld het maken van een ondernemingsplan en over financiën. Ook kunnen bezoekers met hun ideeën en vragen over het starten van een bedrijf bij diverse specialisten terecht. De dag duurt van 10 tot 16 uur en is gratis toegankelijk.

Meer informatie is te vinden op www.kvk.nl/startersdag.

Van idee tot realisatie

Alle stappen uit het traject van eerste idee, oriëntatie, onderzoek en realisatie tot aan de groei van jouw bedrijf komen aan bod. Bovendien krijg je een unieke kans om in korte tijd contacten te leggen met deskundigen en zakenrelaties. Zo zie je geen zaken over het hoofd als je een eigen bedrijf begint.

Maar ook als je al een tijdje onderneemt, krijg je praktische oplossingen aangeboden en kun je jouw netwerk uitbreiden met interessante relaties.

Locaties

De KvK startersdag wordt georganiseerd in de volgende plaatsen:

  • Leeuwarden, Groningen, Hoogeveen, Zwolle

  • Enschede, Apeldoorn, Arnhem,

  • Hilversum, Almere, Nieuwegein

  • Heerhugowaard, Amsterdam

  • Leiden, Rijswijk,Rotterdam,

  • Goes,

  • Etten-Leur, Tilburg, Tiel, Den Bosch, Eindhoven,

  • Venlo en Landgraaf.

Bron: KvK