Hoe ondernemend ben jij?

Doe de test en krijg inzicht in je ondernemersprofiel

09 november 2011

Ondernemer worden is vrij eenvoudig. Je schrijft je in bij de KvK en opent een rekening bij een bank. Vanaf dat moment ben je officieel ondernemer. Maar ben je ook ondernemend genoeg? Doe de test!

Hoe ga je om met kansen? Hoe reageer je op veranderingen in de markt? In hoeverre durf je risico’s te nemen? Achterhaal wat je competenties zijn en welke je dient te verbeteren zodat jij jezelf kunt ontwikkelen tot een ondernemende ondernemer, een entrepreneur.

 

Ben ik ondernemend?

Om je inzicht te geven in je ondernemersprofiel is er de E-Scan Ondernemerstest: een digitale psychologische test voor de ondernemer. De test is wetenschappelijk getoetst, en meet specifieke ondernemerskwaliteiten. Deze resultaten worden gerelateerd aan het betreffende branchegemiddelde. Zo krijg je een beeld van je sterke en minder sterke punten en kom je erachter op welke manier je je nog verder kunt ontwikkelen. Binnen een kwartier beschik je over een betrouwbaar testresultaat plus rapportage. 

 

Wat is de E-Scan Ondernemerstest?

De E-Scan is een digitale psychologische test gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De uitkomst van de E-Scan laat zien hoe jij scoort op je ondernemers-competentie. De test geeft inzicht in de sterke punten en punten die verbeterd kunnen worden. Vervolgens kan je twee mensen uitnodigen die de scan over jou invullen middels de gratis 360 graden feedback. Hun mening wordt automatisch bijgewerkt in je rapport. Je ziet dan jouw profiel afgezet tegen het profiel dat de twee bekenden hebben gemaakt.

 

Bedrijfsklanten E-Scan Ondernemerstest

In de praktijk wordt dit instrument gebruikt door zowel particulieren via de website als door tal van organisaties. Zo heeft de Rabobank de E-Scan opgenomen in hun standaard ondernemingsplan en gebruikt de Kamer van Koophandel de E-Scan in hun werkgelegenheidsprojecten. Ook veel scholen gebruiken de EScan in hun onderwijsprogramma over ondernemerschap. Daarnaast zijn er vele andere werkgelegenheidsprojecten waarbij de E-Scan wordt ingezet als tool voor het beoordelen en ontwikkelen van ondernemerschap.

Doe de E-scan!