Vooruit: Vrouwelijke ondernemers in beweging

Congres | 10 december 2009

20 november 2009

Er is steeds meer aandacht voor vrouwelijke ondernemers. Reden voor Match & Mentor om een congres te organiseren waar aanstormende en ambitieuze onderneemsters kunnen leren van de gevestigde zakenvrouwen.

“Dit congres is een landelijk evenement waarbij vrouwelijke (ex-) ondernemers met personeel met elkaar in contact worden gebracht om door praktijkgerichte kennisoverdracht van elkaar te leren”, aldus Ariane Struyvenberg-de Groot, directeur van Match & Mentor. “Zij worden tijdens dit congres van nuttige informatie voorzien over belangrijke aspecten die bij ondernemerschap komen kijken. Daarbij ligt het accent op een aantal interactieve workshops, verzorgd door een ervaren onderneemster, waarin deze aspecten aan bod komen.

Erasmus Onderzoek mannelijke en vrouwelijke ondernemers

Speciaal voor dit congres wordt er onderzoek verricht naar competentie- en waardeverschillen tussen mannelijke en vrouwelijke ondernemers. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de Erasmus Universiteit onder leiding van Ingrid Verheul. Zij promoveerde in 2005 aan deze Universiteit op een onderzoek over de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke ondernemers. De resultaten worden tijdens het congres op 10 december bekendgemaakt.

Programma

De dagvoorzitter is Elsemieke Havenga, bekend communicatiedeskundige, presentator en ex-topsporter. Het congres zal plaatsvinden in het Atrium van het ministerie van Economische Zaken aan de Bezuidenhoutseweg 30 in Den Haag. Toegang is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht.

Meer informatieMeer informatie en het volledige programma vindt je op www.vrouwelijkondernemen.nl, of ga direct naar het aanmeldingsformulier.