Week van de Ondernemer in Rotterdam

MKBuzz is op het ondernemerscongres in Ahoy

30 mei 2013

MKB Servicedesk is met de MKBuzz aanwezig op de Week van de Ondernemer! Met een inloopspreekuur met MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel en inspirerende hangouts met ondernemers die internationaal succesvol zijn.

Rotterdam heeft de grootste haven van Europa en is voor veel ondernemers de poort naar de rest van de wereld. In de MKBuzz leggen we vandaag daarom de nadruk op het thema Internationaal Ondernemen.

Programma

  • 09.15 - 09.45 Loop de MKBuzz binnen en ontmoet Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland. Meld je aan via deze link, zodat we weten dat je komt. Je kunt natuurlijk ook gewoon binnenstappen.

  • 11.00 - 11.30 Hangout met Maurits Algra van het Rotterdamse architectenbureau De Jong Gortemaker Algra en Victor de Leeuw van architectenbureau EGM uit Dordrecht. Samen vormen de architectenbureaus de Dutch Health Architects en gaan zij het ontwerp voor een nieuw ziekenhuis in China leveren. Hoe zij dat hebben aangepakt, hoor je in de hangout. 

  • 12.00- 12.30 Hangout met Roel Wijnterp, oprichter van Swipespot en Sharon Hilgers, oprichter van My-jewellery.com. Wijnterp heeft een houder ontworpen voor tablets, waardoor je ze makkelijk kunt inzetten op beurzen. De innovatieve tablethouders zijn een groot succes in binnen- en buitenland. De 24-jarige Hilgers verkoopt haar zelfontworpen sieraden niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland en binnenkort waarschijnlijk ook op Ibiza.

Congres

Ochtendprogramma: Eva Jinek ontvangt op het podium verschillende gasten met inspirerende verhalen. Beroeps- avonturier Marc Sluszny maakt in een inspirerend verhaal de vertaalslag van topsport naar ondernemerschap. 

Cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom sluiten af met een interactieve quiz over wat een mens succesvol maakt. Tijdens het programma is Ronnie Overgoor de co-host van Eva. Kortom, een geweldig, dynamisch programma dat veel energie brengt. 

Programma

  • 10:15 - 12:00 Ochtendprogramma

  • 12:00 - 13:15 Businesslunch

  • 13:15 - 16:15 Inspiratiesessies

  • 16:15 - 17:30 Netwerkborrel

Je kunt je hier inschrijven via de website van de Week van de Ondernemer. 

Auteur

Marlou Visser