Landelijke dag van de Zelfstandige

Kom in contact met opdrachtgevers en ontmoet zzp'ers

04 september 2013

Op woensdag 20 maart 2013 is het voor de zesde keer de landelijke Dag van de Zelfstandige. Een feestdag voor alle zelfstandig ondernemers zonder personeel; zzp’ers.

Tijdens de Dag van de Zelfstandige kun je in contact komen met opdrachtgevers en volop netwerken met collega-zzp’ers. 

Brood op de plank

Het thema voor de Dag van de Zelfstandige 2013 is: "Brood op de plank". Op het programma staan allerlei praktische workshops met titels als 'Het nieuwe verdienen', Brengen in plaats van halen', 'Focus aanbrengen in acquisitie' en 'Durf te vragen in de praktijk'. Ook kun je Keynotes verwachten van interessante sprekers, het opdrachtenplein bezoeken en vanaf 18:00 uur netwerken op de aansluitende borrel.

Met opdrachten naar huis

Bijzonder aan deze editie is dat je tijdens de dag ook daadwerkelijk kunt inschrijven op opdrachten die aangeboden worden door verschillende opdrachtgevers en intermediairs opdrachten aan. Kom dus voorbereid naar deze dag toe en zorg voor brood op de plank!

Speciale aanbieding

Rabobank is hoofdsponsor van deze dag en biedt klanten een speciale aanbieding. Klanten van de Rabobank betalen in plaats van 45 euro slechts 25 euro voor een toegangskaart. Wil je gebruik maken van deze korting? Registreer je dan nu via www.dagvandezelfstandige.nl en vul bij het veld voor opmerkingen RABO-DVDZ201301 in.

Auteur

Lenneke Arts