Antwoord op je juridische ondernemersvragen

MKB Servicedesk gaat samenwerken met USG Legal
Elke ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met juridische vraagstukken en veel papierwerk. Je hierin verdiepen kost veel tijd en moeite. Af en toe heb je daarom de raad of hulp van een jurist nodig. MKB Servicedesk wil jou ondersteunen bij je juridische vragen en heeft daarvoor een partner gevonden in USG Legal Professionals.
Meer weten over de Aanbestedingswet?
Klik hier
Download het e-book
Naar MijnMKB
Meer weten over arbeidscontracten?
Klik hier
Download het whitepaper
Naar MijnMKB
Directeur Willem Overbosch van MKB Servicedesk en directeur Eelco Stuut van USG Legal Professionals hebben op woensdag 31 juli een overeenkomst getekend om samen te gaan werken.
 
Op verschillende manieren gaan wij jou ondersteunen bij al je vragen over wet- en regelgeving. Denk aan vragen over arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, contracten, intellectueel eigendom, auteursrecht en internetrecht.
 

Nieuws en informatie

Op de Juridische desk van MKB Servicedesk zullen regelmatig nieuwsartikelen, kennisartikelen en columns verschijnen over de juridische vraagstukken waar jij tegenaan loopt. Ook zal worden gestart met de productie van het e-book Eerste Hulp bij Juridische Zaken, dat net als de andere e-books in de Eerste Hulp Bij-serie gratis te downloaden zal zijn op MijnMKB.
 
Wat zijn juridische zaken waar jij graag meer informatie over zou willen hebben? Waar loop je met jouw bedrijf tegenaan? Laat het de redactie van MKB Servicedesk weten en wie weet komt er binnenkort een artikel over dit onderwerp op de juridische desk.

Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Gebrek aan financiële administratie strenger bestraft

Faillissementswet wordt aangescherpt
Een ondernemer die failliet gaat en vervolgens geen financiële administratie kan overleggen, riskeert maximaal twee jaar gevangenisstraf voor...

WBSO-regeling is populair; maak jij er al gebruik van?

Steeds meer bedrijven gebruiken innovatiesubsidies WBSO en RDA
De WBSO-regeling en de RDA-aftrek, die bedrijven de gelegenheid bieden fiscaal gunstig te investeren in innovatie, worden steeds populairder. In 2012...

Nieuwe Aanbestedingswet geeft ondernemers meer kans op overheidsopdrachten

Mkb komt in beeld bij overheid door nieuwe Aanbestedingswet
De nieuwe Aanbestedingswet is aangenomen en treedt op 1 april 2013 in werking. De wet geeft ondernemers uit het mkb een eerlijke kans op...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten