Antwoord op je juridische ondernemersvragen

MKB Servicedesk gaat samenwerken met USG Legal

07 augustus 2013

Elke ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met juridische vraagstukken en veel papierwerk. Je hierin verdiepen kost veel tijd en moeite. Af en toe heb je daarom de raad of hulp van een jurist nodig. MKB Servicedesk wil jou ondersteunen bij je juridische vragen en heeft daarvoor een partner gevonden in USG Legal Professionals.

Directeur Willem Overbosch van MKB Servicedesk en directeur Eelco Stuut van USG Legal Professionals hebben op woensdag 31 juli een overeenkomst getekend om samen te gaan werken.

Op verschillende manieren gaan wij jou ondersteunen bij al je vragen over wet- en regelgeving. Denk aan vragen over arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, contracten, intellectueel eigendom, auteursrecht en internetrecht.

Nieuws en informatie

Op de Juridische desk van MKB Servicedesk zullen regelmatig nieuwsartikelen, kennisartikelen en columns verschijnen over de juridische vraagstukken waar jij tegenaan loopt. Ook zal worden gestart met de productie van het e-book Eerste Hulp bij Juridische Zaken, dat net als de andere e-books in de Eerste Hulp Bij-serie gratis te downloaden zal zijn op MijnMKB.

Wat zijn juridische zaken waar jij graag meer informatie over zou willen hebben? Waar loop je met jouw bedrijf tegenaan? Laat het de redactie van MKB Servicedesk weten en wie weet komt er binnenkort een artikel over dit onderwerp op de juridische desk.

Auteur

Marlou Visser