Kennisontbijt: Hoe start ik een onderneming?

Interview met Leen Bakker

30 januari 2014

Wist jij dat er in Nederland meer dan 3,5 miljoen mensen geïnteresseerd zijn in ondernemerschap? Dat is de helft van de beroepsbevolking! Een bedrijf starten dus. Maar hoe? Dat leer je tijdens ons kennisontbijt met het thema 'starten'. Ben jij erbij, op 30 januari tussen 7 en 9 uur?

In vijf stappen een bedrijf starten

Veel mensen zouden graag een eigen onderneming starten, maar weten niet hoe. Wij willen graag helpen, met behulp van onze whitepapers en artikelen, waar je misschien al gebruik van hebt gemaakt. 

Kennisontbijt

Daar willen wij nog een schepje bovenop doen door je uit te nodigen voor ons 'kennisontbijt', met het thema 'Hoe start ik een onderneming?', verzorgd door onze eigen Willem Overbosch.

Als je wilt weten hoe jij je droom kunt waarmaken en wilt netwerken met andere starters, dan ben je van harte uitgenodigd om je op 30 januari te laten inspireren tijdens dit ontbijt.

Over de spreker

Willem Overbosch is oprichter van MKB Servicedesk en een veelgevraagd spreker over ondernemerschap. Hij weet als geen ander hoe het is om te starten en te groeien naar een succesvolle onderneming.

Programma:

07.00 – 07.15: Inloop

07.15 – 08.00: Masterclass deel 1

08.00 – 08.15: Pauze

08.15 – 09.00: Masterclass deel 2