The Next Entrepreneur Event

Kom ook naar het event!

12 december 2014

Op 9 december wordt het The Next Entrepreneur Event gehouden. Het evenement vindt plaats in Theater ‘t Spant! in Bussum. Startende ondernemers krijgen in één middag een inspiratie-boost, leren van andere ondernemers en kunnen hun netwerk uitbreiden. 500 startende ondernemers mogen hierbij aanwezig zijn.

Het evenement bestaat uit een plenair programma met inspirerende sprekers en een interactief programma.  Het evenement is toegespitst op de succesfactoren om je startende onderneming te laten groeien. De ondernemers krijgen een inspiratieboost, de kans om hun netwerk uit te breiden en de keuze tussen een tweetal aansprekende kennissessies.

Tijdens het evenement vindt tevens de finale van The Next Entrepreneur 2014 verkiezing plaats en presenteren  de 4 finalisten zich aan het publiek en vakjury. De vakjury bestaat o.a. uit Paul Dirken, directeur Bedrijven Rabobank Nederland, en Leendert Jan Visser, Directeur MKB-Nederland. 

Dit evenement is toegankelijk voor alle startende ondernemers en is onderdeel van het kennistraject. De content zal dan ook toegespitst zijn op de succesfactoren om je startende onderneming te laten groeien.

Auteur

Romy Donk