Masterclass startende ondernemers

Hulp voor starters

13 oktober 2014

Op donderdag 9 oktober van 16 tot 18.30 uur organiseren Rabobank en MKB Nederland (samen met Staedion en Young Startup) in De Rokerij aan de Scheveningse Haven een nieuw Rabo Starters Event met daarin een masterclass in het kader van The Next Entrepreneur.

E-book 'Eerste hulp bij Starten'

Mensen met plannen voor een eigen onderneming of die daarmee net begonnen zijn, kunnen zich tot 30 september aanmelden bij startersdesk@denhaag.rabobank.nl. Vermeld daarbij wel duidelijk: Rabo Starters Event 9 oktober, na(a)m(en) en telefoonnummer(s). Je ontvangt dan uiterlijk 2 oktober een bevestiging van je deelname, het definitieve programma en een routebeschrijving.

Om startende ondernemers te ondersteunen heeft de Rabobank drie jaar geleden in samenwerking met MKB-Nederland het programma The Next Entrepreneur ontwikkeld. Aan dit programma is een prijs voor de meest vernieuwende starter van Nederland verbonden, maar het is vooral ook een programma waarmee wij (potentiële) starters willen voorzien van relevante kennis, advies en uitbreiding van hun netwerk. 

Op 9 oktober gebeurt dat door een masterclass van Willem Overbosch, bekend van het radioprogramma 'BNR zakendoen met...' waarin hij actuele vragen omtrent (startend) ondernemerschap beantwoordt. Tijdens deze masterclass biedt Overbosch:

  • Actuele en relevante informatie (kennis van tools en ontwikkelingen) en zorgt hij voor nieuwe inzichten.

  • Praktische handvatten en tips om nog dezelfde dag verbeterslagen te maken als ondernemer.

  • Netwerken en interactie met collega-starters, die dezelfde uitdagingen ervaren.Het event is gratis.