jong ondernemen mkb.jpg

Op jonge leeftijd starten

Dit zijn de voor- en nadelen van jong ondernemen
Jong starten als ondernemer heeft zo z’n voor- en nadelen, blijkt uit de praktijk. We vroegen drie CEO’s van 30+ met meer dan 10 jaar ondernemingservaring naar hun ervaringen en kwamen tot de conclusie dat elke zonzijde ook een schaduwkant kent.
crowdfunding2.jpg

Crowdfunden van je eigen bedrijf

Wat zijn de do's en don'ts?
Met crowdfunding kun je geld ophalen voor je eigen bedrijf. Crowdfunding heeft voordelen, maar er zijn zeker ook nadelen. Wat zijn de do’s en de don’ts van crowdfunding?
hulp bij starten mkb.jpg

Hulp bij bedrijf beginnen, gratis en voor niets?

Deze organisaties geven een boost aan je prille onderneming
Bij het opstarten van een onderneming hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Er zijn organisaties die jou kunnen ondersteunen; gratis, voor een kleine vergoeding of tegenprestatie. Hoe bieden ze ondersteuning en waar kun je terecht voor hulp en een steuntje in de rug?
fouten bij starten mkb.jpg

Fouten voorkomen met je bedrijf

Tips voor startende ondernemers
Als startende ondernemer wil je het liefst gelijk op volle kracht vooruit. Dat is ook de juiste instelling, maar trap niet in de valkuilen die voor je liggen. Je kunt eenvoudig de volgende fouten voorkomen met je bedrijf, waardoor je een grotere kans van slagen hebt als ondernemer.
branchevereniging mkb.jpg

De branchevereniging anno 2020

Passé of springlevend?
De branchevereniging heeft anno 2020 een beetje een stoffig imago. Maar is dit terecht? Nog steeds kent bijna elke branche een branchevereniging. Zeker voor ondernemers kan contact met collega’s uit dezelfde branche veel voordelen opleveren. Heeft lidmaatschap van een branchevereniging voor jou nut of niet?
persoonlijkheid mkb.jpg

Wat voor persoonlijkheid moet je hebben als ondernemer?

Deze typische ondernemer eigenschappen helpen
Van freelance fotograaf tot eigenaar van een multinational: ondernemers zijn er in allerlei soorten en maten. Een aantal persoonlijkheidskenmerken hebben veel ondernemers echter gemeen. Deze typische ondernemer eigenschappen helpen hen om doelen te bereiken en zo succes te behalen. Heb jij de entrepreneurial spirit?
business canvas mkb.jpg

Helder overzicht van je bedrijf?

Gebruik een business canvas
Een business canvas is een goed hulpmiddel om een helder overzicht te krijgen van je bedrijf. Tijdens het invullen neem je jouw bedrijfsstrategie, de markt en je klanten onder de loep en zet je kort en krachtig jouw businessplan op papier.
kosten voor onderneming mkb.jpg

Kan ik kosten van vóór mijn onderneming opvoeren?

Wat zijn de vooraftrek regels van de Belastingdienst?
Je hebt plannen voor het starten van een onderneming, maar vooraf moet er wel het nodige gebeuren. Hier maak je dan ook kosten voor. Zijn jouw plannen bijvoorbeeld wel levensvatbaar? Dit kun je laten uitzoeken. Hoe ga je met deze aanloopkosten om en wat zijn de Belastingdienst vooraftrek regels?
speed-traffic-light-trails-on-city-road-at-night-PVS9DHP.jpg

Hebben jouw wagens een Umweltsticker? In Duitsland zijn ze verplicht

Nederlandse MKB’ers doen goede zaken in Duitsland. Als jij of je medewerkers wel eens die kant op gaan, let dan even op. De kans is namelijk groot dat je voertuig(en) een groene milieusticker moeten voeren. Deze sticker toont aan dat een voertuig schoon genoeg is om een zogenaamde Umweltzone in te mogen. Zonder milieusticker loop je kans op een hoge boete. Hier lees je alles wat je moet weten over de Feinstoffplakette.
photo_2019-04-06_10-46-30.jpg

Crypto Delta zet aan tot vernieuwing financiering voor het MKB

Ecosysteem voor de uitgifte van digitale, op blockchain gebaseerde, assets
Een uniek samenwerkingscollectief, bestaande uit innovatieve fintech spelers en partijen met jarenlange ervaring in de kapitaalmarkten, lanceert vandaag Crypto Delta. De stichting is een Nederlands initiatief van Allen & Overy, KAS BANK, Public Policy Agency, LaGro Geelkerken Advocaten, Business Creation en fintech bedrijven Liqwith en Chaintip.
Getoond 1 tot 10 van 212. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Starters desk

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten