Willem Overbosch 06.jpg

Universiteit en mkb: ga samen de grens over!

Column Willem Overbosch | Internationaal ondernemen begint bij universiteiten
Waar zijn die ondernemers die dromen over een lancering in China of het uitbesteden van productie? Waarom doen jullie niet mee aan een Research Project van de universiteit? Samenwerken met de studenten zou heel voordelig kunnen zijn.
44.png

Dé starter van 2014 is...

Award The Next Entrepreneur voor meest vernieuwende starter
"Commercieel en humanitair." Dankzij deze "perfecte combinatie" heeft Laurens de Groot (34) met zijn bedrijf Skycap de prijs voor de meest vernieuwende starter in de wacht gesleept. De Groot mag zich een jaar lang The Next Entrepreneur noemen. En een cheque van 12.500 euro verzilveren.
google1.jpg

Gratis marktonderzoek met Google

Snel inzicht in het zoek- en koopgedrag van consumenten
Snel en gratis marktonderzoek doen, kan dat? Dat kan. De Consumentenbarometer van Google biedt inzicht in de manier waarop mensen gebruikmaken van internet. Het online gereedschap is in het vierde jaar na de introductie uitgebreid met meer databronnen en mogelijkheden.
nieuw.jpg

Nieuwe organisatie is 10x sneller, beter en goedkoper

Van lineaire naar exponentiële ontwikkeling
Over tien jaar bestaat het merendeel van de traditioneel geleide bedrijven niet meer. Dat voorspellen de Nederlandse innovatiegoeroe Yuri van Geest en zijn mede-auteur Salim Ismail in hun boek ‘Exponential Organizations’.
qdf.jpg

Een kriebelend ondernemersgen

Editorial | The Next Entrepreneur
Als je in een bedrijf werkt dat draait om ondernemers, kriebelt het regelmatig: dat ondernemersgen. De ene collega verkoopt gebloemde theepotten en -kopjes via haar vintage website, de ander verhuurt hostesses voor beurzen. Allemaal aangestoken door de ondernemers die we dagelijks spreken.
_N9C5964.jpg

‘De klant bepaalt invulling van werkplekconcept’

Work2Connect in één keer goed dankzij marktonderzoek
Eddy Gijssel had al eens met succes een onderneming opgericht toen hij deze zomer het idee kreeg voor een nieuw flexwerkplek-concept voor zzp’ers. Work2Connect verkeert nu in de oprichtingsfase. Binnenkort start een marktonderzoek. “Met mijn vorige onderneming heb ik dat niet gedaan,” vertelt de Bredase ondernemer. “Dat heeft mij het nodige leergeld gekost.”
ZZP12.jpg

Wil de echte ondernemer opstaan?

Oppassen voor schijnzelfstandigheid
Staatssecretaris van Financiën Eric Wiebes heeft onlangs het wetsvoorstel inzake de wet ‘Beschikking geen loonheffingen’ (BGL) ingediend. Het doel: onderscheid tussen dienstverband en ondernemerschap handhaven en schijnzelfstandigheid tegengaan. Dit heeft gevolgen voor zowel zzp’ers als ondernemers die zelfstandigen inhuren.
zakenman_verkopen_trainen.jpg

Het beste verkooppraatje probeert niks te verkopen

Sales-pitch werkt vaak averechts
Wat is de beste sales-pitch? Het praatje dat in de kortste tijd tot zoveel mogelijk handel leidt. Het ironische is dat je daartoe juist niets moet proberen te verkopen.
Bank1.jpg

Zzp’ers willen veranderen van bank

Overstapservice biedt soelaas
Van de drie grootste banken van Nederland - ABN-Amro, ING en Rabobank - is 5 tot 6 procent van de zzp-klanten kort daarvoor overgestapt van een andere bank. Dat blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer onder 924 zelfstandigen zonder personeel in Nederland.
Getoond 1 tot 10 van 113. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in The Next Entrepreneur

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten