Hoe investeer ik in slimmer werken?

Hoe wordt mijn bedrijf efficiënt?
Kies voor slim ondernemen, om te zorgen voor meer productiviteit voor minder geld. Dat kun je bijvoorbeeld doen door te kiezen voor mobiel werken, time management en het uitbesteden van randzaken.
Hoe kom je aan geld om te investeren in slimmer werken?
 
Slim ondernemen kun je op verschillende manieren. Denk aan het uitbesteden van tijdrovende zaken als acquisitie, administratie of het bijhouden van je agenda, maar ook aan het opzetten van een slim CRM-systeem of het gebruiken van nieuwe communicatiemiddelen zoals tablets en smartphones.
 
Slimmere werknemers
Slim ondernemen doe je niet alleen, dan doe je samen met je team: je werknemers.  Daag hen uit om slimmer te werken. Misschien laat je je werknemers weleens een cursus volgen, maar nodig ook eens een spreker uit, koop een inspirerend boek voor ze of organiseer een brainstorm. Om slim te kunnen werken, hebben ze sowieso bepaalde spullen nodig. Een smartphone of een tablet bijvoorbeeld, of een NS kaart.
 
Innoveren? Investeren!
Onderneem je slim, dan communiceer je efficiënt en optimaal. Dat wordt gelukkig steeds makkelijker en goedkoper door de moderne technieken die je tegenwoordig aan kunt schaffen. Toch vraagt slimmer werken ook om een investering, zoals Jeroen Busscher in zijn columns beschrijft. Want ja, je moet innoveren om slim te kunnen blijven ondernemen.
 

De beste tips om slimmer te werken

MKB TV | "Wees lui"
Op de Week van de Ondernemer vertelde Jeroen Busscher in zijn sessie "Slimmer Werken!" hoe je als ondernemer je personeel op scherp houdt. In...

Gratis cursus, scan en whitepapers over het nieuwe werken

Overzicht met praktische middelen en documenten voor mobiel werken
De Mobiel Werken Desk bevat veel informatie over het nieuwe werken. In dit overzicht vind je links naar de gratis turbocursus Slim Leiderschap van...

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten