Hoe kom ik aan geld?

MKB Servicedesk presenteert boek Eerste hulp bij Financiering

20 augustus 2012

Het nieuwste boek van MKB Servicedesk 'Eerste hulp bij Financiering' is op 17 april 2012 op de Week van de Ondernemer gepresenteerd. Het boek is een uitstekende gids voor ondernemers in de lastige wereld van financiering.

Eerste Hulp Bij Financiering

Het boek 'Eerste hulp bij Financiering'  beantwoordt vragen rondom financiering.  

Ondernemersplan

Het helpt je om kritisch te kijken naar je ondernemersplannen. Vooral in een tijd waarin geld schaars is, helpt dit boek om een ijzersterk ondernemersplan te schrijven zodat je goed voorbereid bij de bank aanklopt. Met praktische tips, to do's en verhalen van andere ondernemers helpt dit boek bij jouw zoektocht naar financiering en biedt je een grotere slagingskans.

Download het e-book 'Eerste hulp bij Financiering'

Week van de Ondernemer

MKB Servicedesk, de online helpdesk voor ondernemend Nederland, is op de beurs vertegenwoordigd bij de stand van MKB-Nederland. MKB Servicedesk helpt ondernemend Nederland vooruit door het stimuleren en ondersteunen van ondernemerschap met relevante oplossingen op het moment dat de ondernemer daarom vraagt. Bij de stand van MKB-Nederland kunnen ondernemers diverse scans invullen. Bijvoorbeeld de scan Sneller Ondernemen. Met deze scan komen ondernemers direct te weten of ze klaar zijn om het online beter te doen dan concurrenten. Binnen vijf minuten biedt de scan inzicht in de bedrijfssituatie van ondernemers met een persoonlijk advies in de mailbox. Meer...