Workshop: Ondernemen met financieel inzicht, de basis

Leer cijfers te gebruiken om je bedrijf te verbeteren

04 september 2013

Leer hoe je als ondernemer je cijfers kunt gebruiken om je bedrijf slimmer en handiger te managen. Doe de workshop Ondernemen met financieel inzicht, de basis. In drie uur krijg je meer inzicht in hoe een winst en verliesrekening, een balans en cashflow met elkaar samenhangen.

Tijdens deze workshop van drie uur bespreekt bedrijfsadviseur Annegien Blokpoel met ondernemers de hoofdpunten uit de bestseller ‘Maak je bedrijf meer waard’.

Concrete voorbeelden maken inzichtelijk hoe omzet, marge en kosten gemanaged kunnen worden bij groei en krimp van het bedrijf. Alle deelnemers nemen eigen cijfers mee, zodat je je kennis kan verbreden, verdiepen en meteen kunt toepassen op de eigen situatie.

Individuele aandacht

De workshop is interactief en heeft een maximaal aantal deelnemers. Hierdoor is er genoeg ruimte voor individuele bedrijfsvragen, persoonlijk strategisch advies en het delen van kennis en ervaring met andere ondernemers.

Deelnemers ontvangen het boek Maak je bedrijf meer waard. Ook krijgen alle deelnemers een eigen bedrijfsprofiel en toegang tot scans van MBW. Na afloop van de drie-urige workshop volgt een borrel.

De workshop is op maandag 25 maart van 15:00 tot 18:00 uur.