Geld voor ondernemerslessen op scholen

Jong Ondernemen krijgt 900.000 euro
Om kinderen bekend te maken met ondernemerschap, heeft het ministerie van Economische Zaken 900.000 euro toegekend aan de stichting Jong Ondernemen. Jong Ondernemen is partner van MKB Servicedesk en wil alle scholieren, van basisschool tot universiteit, bereiken.
Wanneer komt de MKBuzz naar jou?
Klik hier
Kijk op de agenda!
Lees verder
Ook een bedrijf starten?
Klik hier
Download het whitepaper!
Naar MijnMKB
Dat Jong Ondernemen 900.000 euro krijgt, werd maandag bekendgemaakt op een bijeenkomst voor ondernemers die met hun bedrijf willen doorgroeien. "Met ondernemerschap kun je niet vroeg genoeg beginnen. En voor een sterke economie hebben we ambitieuze ondernemers nodig", zei minister Henk Kamp van Economische Zaken tijdens de bijeenkomst. 
 
Een voorwaarde voor de subsidie is wel dat het bedrijfsleven minimaal evenveel bijdraagt. Met de negen ton kan Jong Ondernemen drie schooljaren vooruit.
 

Passie

De stichting wil in 2017 hebben bereikt dat alle scholieren, van basisschool tot universiteit, in aanraking zijn gekomen met ondernemerschap en vindt daarin een partner in MKB Servicedesk. Met de MKBuzz gaat MKB Servicedesk langs scholen om de passie voor ondernemerschap te verspreiden.
 
Maandagavond 10 juni is de finale van het studentenbedrijf van het jaar, georganiseerd door Jong Ondernemen. Vijf hbo- en vijf mbo-teams hebben een bedrijf opgericht en strijden om de titel studentenbedrijf van het jaar. Houd deze website in de gaten om te weten welk bedrijf wint!

 

 

 


Tien jonge ondernemingen strijden om titel 'Studentenbedrijf van het Jaar'

Mbo'ers en hbo'ers maken zich klaar voor pitch in finale
Dat jong ondernemen helemaal van nu is, bewijzen de finalisten van de wedstrijd 'Studentenbedrijf van het Jaar'. Hard oefenen ze op hun pitch die ze...

MKBuzz bezoekt Mondriaan College Den Haag

Mbo-studenten maken kennis met ondernemerschap
De MKBuzz bezoekt vandaag drie Haagse afdelingen van het ROC Mondriaan College om de studenten warm te maken voor ondernemerschap. Met...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten