Startschot uitbreiding financieel advies via MKB Servicedesk op 'De Week'

Samenwerking biedt antwoord op financiële ondernemersvragen

15 december 2009

Tijdens de Week van de Ondernemer hebben de MKB Servicedesk, GIBO Groep en MKB Adviseurs een overeenkomst ondertekend. Hiermee introduceren alledrie de partijen een landelijk dekkend netwerk op het gebied van financieel advies. De samenwerking werd bezegeld in aanwezigheid van Loek Hermans, voorzitter MKB-Nederland.

De samenwerking biedt vele voordelen voor MKB-ondernemers die vragen hebben op financieel gebied. Zij hoeven niet langer te zoeken naar welke instantie hen op welke vraag antwoord kan geven. MKB'ers kunnen nu terecht op één adres: de MKB Servicedesk.

Dankzij dit initiatief kunnen MKB-ondernemers snel persoonlijk antwoord krijgen op onder meer vragen over het beheren van de inkomsten en uitgaven, accountancy, het overnemen of overdragen van een bedrijf, het schrijven van een marketingplan en het doen van haalbaarheidsonderzoeken.

Het volledige persbericht kun je hier lezen.

De overeenkomst werd ondertekend op de uitverkochte en druk bezochte Week van de Ondernemer. Bij de stand van de MKB Servicedesk is het mogelijk om lid te worden, de E-scan te doen en ondernemersvragen te stellen.