Nieuws

Marketing desk

Waar moet je als ondernemer op letten bij de nieuwe Code Email?

Let op, de eisen voor mailings zijn strenger!

Sinds 1 januari 2012 geldt de Code Email. Je mag niet meer ongevraagd digitale mailings van partners doorsturen en moet explicieter toestemming vragen aan je klanten.

04 februari 2013

Stem je direct mail meer af op de klant!

Ondernemers laten kansen liggen met mailings

Hoewel je met direct mail álle kanten uit kunt, zijn ondernemers weinig inventief als het gaat om mailings. Slechts 17 procent spreekt de ontvanger direct aan, blijkt uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen en PostNL.

22 januari 2013

Hoe kan ik geld verdienen met internet?

'Ondernemers: Gebruik nieuwe definititie van communicatie'

De generatie van nu groeit op met smartphones en is altijd en overal online. Maar wat moet je daarmee als ondernemer? Moet je perse iets met social media doen? Oftewel waarmee en hoe kun je geld verdienen met internet?

22 januari 2013

Hoe word ik waardevol voor mijn klanten?

Houd van je klant en de klant houdt van jou

Om te zorgen dat je klant je niet meer kan missen, zul je je moeten onderscheiden van bedrijven die eenzelfde (soort) product of dienst aanbieden. Reclameman Eugène Roorda vertelt hoe.

22 januari 2013

Ondernemer wil betalen voor online diensten

55% van de mkb'ers wil betaalde online diensten gaan gebruiken

Nederlandse mkb-ondernemers lopen voorop in het gebruik van betaalde online ICT-diensten. 46% van de Nederlandse ondernemers betaalt voor online diensten, tegenover 29% van de ondernemers wereldwijd.

22 januari 2013

Facebook verwijdert bedrijvenpagina's

Groei Facebook neemt af

Voor het eerst in de Facebook-geschiedenis, neemt de stijging van het gebruikersaantal af. Een van de mogelijke oorzaken is de grote schoonmaak van Facebook.

22 januari 2013

Beste reclamemensen ter wereld adviseren ondernemers

De 24 uur van de Reclame ruimt tijd in voor ondernemers uit het mkb

Reclame maken voor je bedrijf: een onderwerp dat veel ondernemers hoofdpijn bezorgt. Want ben je niet gewoon het liefst bezig met ondernemen, waar jij goed in bent? De 24 uur van de Reclame biedt uitkomst. Dé topmensen uit de reclamewereld brainstormen met ondernemers over reclame maken.

09 januari 2013

Getoond 11 tot en met 17 van 17 totaal, er zijn meerdere pagina's