Online ondernemen desk

Het web slim inzetten voor je onderneming

Het internet, je kunt er bijna niet meer omheen als ondernemer. Alles over het online aanbieden van jouw producten of diensten. Breng je business online!

6 tips & tricks voor mindful ondernemen

Column Willemijn Welten | Zo blijf je gezond

Als ondernemer is het een hele uitdaging om mindful te zijn. Immers ben je altijd online, de druk is hoog, je wilt je collega’s ontwikkelen en het allerbelangrijkste: alles draait om de klant!

16 oktober 2015

Workshop Microsoft Office 365-2

Ontdek de mogelijkheden

Op donderdag 12 november organiseert internedservices een workshop Microsoft Office 365.

15 oktober 2015

Workshop Microsoft Office 365

Ontdek de mogelijkheden

Op donderdag 8 oktober organiseert internedservices een workshop Microsoft Office 365.

15 oktober 2015

Zo zorg je voor een unieke domeinnaam

Interview met juriste Charlotte Meindersma

Een unieke domeinnaam is belangrijk voor jouw bedrijf. Zo kunnen (potentiële) klanten je online goed vinden. Helaas bedenken verschillende ondernemers soms dezelfde naam, waardoor je in de knel komt met je domeinnaam. Informatierecht-juriste Charlotte Meindersma van Charlottes Law vertelt hoe je dit kunt voorkomen.

13 oktober 2015

Iemand anders heeft mijn domeinnaam geregistreerd

Wat nu?

Je hebt de domeinnaam bedacht voor je zakelijke website en wilt deze vastleggen. Maar hij is al door iemand anders geregistreerd. Wat kun je nu doen? Een aantal opties.

13 oktober 2015

Ransomware: criminelen 'gijzelen' bedrijfscomputers

Zes vragen over ransomware

Twee jonge mannen uit Amersfoort zijn vorige week gearresteerd, omdat zij ervan worden verdacht zogenaamde ransomware te hebben verspreid. Ransomware is malware die bestanden op computers en bedrijfssystemen ‘gijzelt’ door ze te versleutelen. Alleen door te betalen, kan de encryptie worden opgeheven en krijgt een organisatie zijn gegevens terug. Zes vragen aan beveiligingsexpert Pieter Lacroix.

06 oktober 2015

Hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt?

Tips voor SEO

Als je een zakelijke website hebt, wil je dat die gevonden wordt door (potentiële) klanten. Maar hoe zorg je dat jouw website naar boven komt in de zoekmachines? Dat doe je door Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachineoptimalisatie toe te passen.

05 oktober 2015

Hoe zorg ik dat mijn website betrouwbaar overkomt?

7 tips

Je website is je online visitekaartje. Wanneer je een zakelijke site op gaat zetten, is het belangrijk dat deze betrouwbaar overkomt op je (potentiële) klanten. 7 tips om te zorgen dat jouw website betrouwbaar oogt.

05 oktober 2015

Hoe kies ik een hosting provider?

Hier moet je op letten

Een (zakelijke) website opzetten begint met een plek claimen op internet. Dat betekent dat je ruimte moet krijgen op het internet. Dat regelt een hosting provider voor je. Er zijn talloze hosting providers te vinden. Waar moet je op letten als je voor een provider kiest?

29 september 2015

Hoe kies ik een goede zakelijke domeinnaam?

8 tips voor een sterke url

Zonder een website is succesvol ondernemen vandaag de dag erg lastig. En een website begint met het kiezen van een domeinnaam. Daar kun je het beste even de tijd voor nemen. Een domeinnaam is namelijk bepalend voor het imago en de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Loop daarom langs deze tips voor je een url kiest.

28 augustus 2015

Getoond 121 tot en met 130 van 204 totaal, er zijn meerdere pagina's