Tools

Krediet desk

Whitepaper 'Hoe maak ik een ondernemingsplan?'

Kom goed voorbereid bij de bank

Ga je naar de bank voor krediet, dan is het belangrijk een goed ondernemingsplan te hebben. Wat moet er in een ondernemingsplan staan en welke tips helpen jou een stap verder bij de bank? Lees ons whitepaper.

20 februari 2020 27 juli 2021

Online je ondernemingsplan schrijven

E-learning van Qredits helpt je in zes stappen aan een goed plan

Een goed ondernemingsplan of businessplan schrijven is een flinke klus. Met de e-learning van Qredits kun je online zelf een strak plan schrijven in zes stappen.

25 november 2013

Hangout: Ondernemend financieren

Hans Biesheuvel en Maarten Zemann over het belang van goede kredietverlening

In aanloop naar de Week van de Ondernemer sprak Willem Overbosch van MKB Servicedesk met Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland en Maarten Zemann, directeur van MKB Adviseurs over ondernemend financieren. Dit thema staat centraal tijdens de donderdag van de Week van de Ondernemer.

25 april 2013

Samenvatting webinar Financiering: Hoe kom ik aan geld?

Handige tips over kredietverstrekking van gastspreker Jan Wietsma

Op 29 mei 2012 volgden veel ondernemers live het webinar Financiering: 'Hoe kom ik aan geld?'. Heb je het gemist? Kijk het dan live terug of lees hier de belangrijkste punten.

21 januari 2013

Webinars 'Financiering: Hoe kom ik aan geld?'

Kijk de webinars van 2012 terug

Hoe kom ik aan geld? Hoe maak ik een ondernemingsplan? Waar let de bank op? Welke financieringsvormen en hulpregelingen zijn er? In onze vier webinars werden deze thema's behandeld.

04 december 2012

Whitepaper 'Financiering: Waar let de bank op?'

Kom erachter wat financiers van je verwachten

Als jouw bedrijf externe financiering nodig heeft, kun je daarvoor naar de bank gaan. Een proactieve houding helpt. In dit whitepaper hebben we alle eisen aan de ondernemer en zijn onderneming op een rij gezet.

20 augustus 2012

Samenvatting webinar Financiering: Hoe maak ik een ondernemingsplan?

De hoogtepunten uit het webinar met Roy Spit van Qredits

Een belangrijke stap naar bedrijfsfinanciering is het maken van een goed ondernemingsplan. Maar hoe doe je dat? In ons webinar van dinsdag 19 juni 2012 gaf gastspreker Roy Spit, commercieel directeur van Qredits, enkele goede tips.

20 augustus 2012

Hoe kom ik aan geld?

MKB Servicedesk presenteert boek Eerste hulp bij Financiering

Het nieuwste boek van MKB Servicedesk 'Eerste hulp bij Financiering' is op 17 april 2012 op de Week van de Ondernemer gepresenteerd. Het boek is een uitstekende gids voor ondernemers in de lastige wereld van financiering.

20 augustus 2012

Whitepaper 'Hoe kom ik aan geld?'

In drie stappen naar een financiering

Heb je behoefte aan extra financiële armslag, dan klop je meestal aan bij de bank. Een logische stap. Maar er gaat nog een stap aan vooraf. Leer via dit gratis whitepaper hoe je succesvol een krediet aanvraagt.

17 augustus 2012