Winst door online ondernemen

Online ondernemen desk

Hoe krijg ik bezoekers op mijn website?

Alles over online marketing

Je website is in de lucht. Zo, laat het bezoek maar komen. Hoe zorg je ervoor dat je website wordt gevonden? Online marketing kan je een handje helpen. Maar wat is dat precies en hoe zet je het op de juiste manier in?

24 januari 2013

The Wax Bar gebruikt Google AdWords

In korte tijd flinke zoekmachinestijging

Sophie van The Wax Bar vertelt hoe ze gebruik maakt van Google AdWords en hoe haar onderneming daardoor beter vindbaar is geworden op Google.

21 januari 2013

Project 'Nederland verdient online'

Groei realiseren door inzet internet

MKB-Nederland, PostNL, ING Nederland en Google bundelen hun krachten in het project ‘Nederland Verdient Online’. Hiermee willen ze dit jaar tienduizenden kleine en middelgrote bedrijven in Nederland helpen het internet beter in te zetten voor meer groei voor hun onderneming.

21 januari 2013

De online snelweg naar geld besparen

Column | Online ondernemen

Ten tijde van een crisis wordt er bespaard. Consumenten geven minder uit, en ondernemers lijden daar vaak onder. Gevolg: Ondernemers gaan besparen en zetten het mes in zaken die ze niet direct als noodzakelijk zien. Zoals marketing.

21 december 2012

Wat heb ik als ondernemer aan Google+?

En is de +1-knop gunstig voor je vindbaarheid op internet?

Met Google+ neemt ook Google stappen op het gebied van social networking. Het meest voor zich sprekende onderdeel van dit nieuwe Google-product is de +1-knop, waarmee je een webpagina kunt aanbevelen.

17 augustus 2012

Winnaar Starter Award blijft website finetunen

'Mijn website heeft zeker 800 aanpassingen moeten ondergaan'

Stel je wilt ondernemer worden. Dan zeg je je baan op, verkoop je je huis en laat je voor een paar ton een website op maat maken. Tenminste, als je zo overtuigd bent van je idee als Martin Beijer, oprichter van online typcursus TICKEN.

17 augustus 2012

'Businessmodel zonder internet: geen toekomst'

Zestienduizendste exemplaar boek Eerste Hulp bij Online Ondernemen

Ondernemers uit het mkb weten steeds beter de kansen te pakken die het internet hen biedt. Dat blijkt onder meer uit het succes van het boek Eerste Hulp bij Online Ondernemen van MKB-Nederland, de MKB Servicedesk en Google.

17 augustus 2012

Strategische tips voor je online bedrijf

Interview met Huub van de Pol

Schrijf een goed businessplan, kijk vooruit, meten is weten...allemaal belangrijke zaken waar je als online ondernemer bewust mee aan de slag moet. Huub van de Pol geeft strategische tips voor je online bedrijf.

17 augustus 2012

Getoond 37 tot en met 44 van 44 totaal, er zijn meerdere pagina's