Veiligheid

Bescherm je bedrijf

Computer net zo vaak gehackt als fiets gestolen

Beveiliging bij groot deel ondernemers niet op orde

Net zo vaak als een fiets gestolen wordt, zijn mensen slachtoffer van cybercrime. Waar we héél goed begrijpen dat een goed kettingslot de kans op fietsendiefstal verkleint, wil het belang van goede computerbeveiliging nog niet zo goed doordringen.

12 juni 2017

Stap 9: Beveiliging in de cloud

In tien stappen je bedrijf in de cloud | Acht tips voor beveiliging

Cybercrime, brand, diefstal, slordigheid van werknemers. Het kan iedereen overkomen. Zijn je bedrijfskritieke gegevens wel veilig opgeslagen? Een belangrijk onderdeel van een toekomstbestendige werkplek is de beveiliging. Zeker met de verschuiving van fysiek naar online is het goed om je beveiliging op orde te hebben.

12 juni 2017

In vijf stappen naar de juiste beveiligingscamera's

Welke bewakingscamera's moet ik aanschaffen?

Bijna de helft van de ondernemers zet camera’s in om de veiligheid te vergroten, zo blijkt uit de Nationale Veiligheidsbarometer. De digitalisering maakt dat niet alleen steeds makkelijker, maar ook betaalbaar. In vijf stappen naar de juiste beveiligingscamera.

12 juni 2017

Gedateerde software en browsers grote bedreiging voor bedrijven

Beschermjebedrijf.nl biedt mkb'ers hulp bij digitale beveiliging

Uit onderzoek blijkt dat 23 procent van de internetgebruikers oude of verouderde webbrowsers gebruikt en daardoor grote beveiligingsrisico's loopt. Bedrijven die hier geen regels voor opstellen zijn vaak het slachtoffer van cybercrime.

12 juni 2017

De cloud: is het veilig?

Veilig online ondernemen

Hoe veilig is de cloud? Dat is de vraag die MKB Servicedesk veel binnenkrijgt. Experts bespreken de veiligheid en onveiligheid van de cloud.

12 juni 2017

De voordelen van cloud computing

Waarom zou ik kiezen voor cloud computing?

Gemak, mobiliteit of veiligheid. Wat is voor ondernemers hiervan de belangrijkste reden om voor cloud computing te kiezen? Experts delen hun mening en ervaring over dit thema.

12 juni 2017

Ook als mkb'er in de cloud?

Column John de Waard | Ondernemen in de cloud

Ik las in de Computable dat driekwart van de organisaties in Nederland vindt dat de opkomst van cloudoplossingen snelle innovaties voor de eigen organisatie mogelijk maakt. Nu denk je bij een fenomeen als ‘de cloud’ al gauw aan allerlei ingewikkelde constructies en onveilige verbindingen en zo.

12 juni 2017

Nog 1 miljoen gebruikers Windows XP

Tips om over te stappen op een nieuw, veilig besturingssysteem

Nog ruim een miljoen Nederlandse consumenten hebben een pc met Windows XP. Ook veel bedrijven werken nog met het verouderde besturingssysteem, dat vanaf 8 april niet meer wordt ondersteund door Microsoft. Om veiligheid te garanderen is overstappen vereist. Een paar tips.

12 juni 2017

Bepaal je prioriteiten bij computerbeveiliging

Honderd procent veilig kan niet

Beveiligen lijkt zo eenvoudig. Maar hackers blijven nieuwe manieren vinden om toch binnen te dringen in je computersysteem. Neem dus maatregelen om de gevaren in te dammen en bepaal wat een aanvaardbaar risico is.

12 juni 2017

Is jouw data veilig? Tips van ondernemers

Is jouw data wel goed beveiligd? Hoe zit het met je klantgegevens? Veel mkb'ers zijn slecht beveiligd tegen cybercrime. Tips van ondernemers en specialist Pieter Lacroix: "De meldplicht datalekken gaat in per 1 januari 2016. Je moet nu aan de slag met je databeveiliging."

12 juni 2017

Getoond 51 tot en met 60 van 151 totaal, er zijn meerdere pagina's