Veiligheid

Bescherm je bedrijf

Trap er niet in: fraude

Het is vaak te mooi om waar te zijn

Fraude. Je hoort er veel over in het nieuws en bent er misschien al wel eens mee in aanraking geweest. Er zijn veel verschillende soorten fraude, maar waar moet je als ondernemer nou goed op letten? Bedenk je in ieder geval: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat ook.

14 november 2014

Goed beveiligd, toch bestolen

Apotheker Klaas Kroes vertelt

Ondernemer Klaas Kroes heeft een eigen apotheek. Ook apothekers hebben te maken met criminaliteit. De Staring Apotheek van Kroes heeft al het een en ander meegemaakt. Wat doet hij om zijn zaak veilig te houden?

14 november 2014

“Een overval kun je niet voorkomen”

Wat kun je dan wel doen?

Dat stelt overvaltrainer Bas van der Steen van De Agressietrainers. Van der Steen is gespecialiseerd in agressie en geweld en geeft regelmatig overval- en gijzelingstrainingen aan ondernemers die overvallen zijn. Vooral ondernemers die met contant geld werken, vormen een kwetsbare groep.

14 november 2014

Vak-event Veilig Werkt Beter

'Meer winst met veilig en gezond werken'

De vak-event Veilig Werkt Beter wordt dit jaar van 4 t/m 6 november georganiseerd in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Het thema is 'Meer winst met veilig en gezond werken'.

06 november 2014

Subsidieregeling CCV kleinbedrijven gestopt

Ondernemers kunnen volgend jaar weer financiering krijgen

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) stopt dit jaar de subsidieregeling voor kleinbedrijven (tot 50 werknemers). Ondernemers konden naar aanleiding van een veiligheidsscan maatregelen treffen om hun bedrijf veiliger te maken. Zij werden hierbij financieel geholpen door het CCV, die ook de scan op locatie uitvoerde. Hendrik-Jan Kaptein van het CCV: “Het geld voor dit jaar is op, maar als het goed is gaan we volgend jaar weer verder.”

23 oktober 2014

Minister Opstelten: “Ook kleine ondernemer moet investeren in veiligheid”

Week van de Veiligheid van start

De Week van de Veiligheid is maandagmiddag begonnen. De aftrap vond plaats in Leidschendam, waar minister Opstelten van Veiligheid en Justitie de aanwezige ondernemers toesprak. Ook reikte de minister de Wel-Zo-Veilig-Awards uit aan ondernemers die zich hard inzetten voor veiligheid in hun bedrijf.

09 oktober 2014

Aankondiging: Week van de Veiligheid

Ondernemers opgelet: verbeter de veiligheid van je bedrijf

Van 6 t/m 12 oktober is het Week van de Veiligheid, georganiseerd door onder andere het ministerie van Veiligheid en Justitie. Een week lang richten deze partijen zich op hoe ondernemers hun veiligheid kunnen verbeteren.

07 oktober 2014

Cybercrime wordt harder aangepakt

Kabinet wil de ondernemer betrekken

Als het aan het kabinet ligt, wordt cybercrime de komende jaren hard aangepakt. Het aantal onderzoeken naar cybercrime wordt uitgebreid en de overheid gaat samenwerken met ondernemers om dreigingen te bestrijden.

18 september 2014

Veilig Ondernemen Scan vernieuwd

Test je onderneming op veiligheid

Doe de vernieuwde Veilig Ondernemen Scan en kom er direct achter waar de zwakke punten in je bedrijf zitten en wat je eraan kunt doen. Je krijgt meteen persoonlijk advies over maatregelen die jij het beste kunt treffen om jezelf tegen criminelen te beschermen.

05 september 2014

Hoe houd ik mijn omgeving schoon, heel en veilig?

Overlast en vernieling: zo voorkom je het

Een schone en aantrekkelijke omgeving heeft een positief effect op de veiligheidsgevoelens van jou, personeel en klanten, relaties en bezoekers. Daarnaast vertonen mensen in een schone, aantrekkelijke buitenruimte minder snel ongewenst gedrag.

03 september 2014

Getoond 81 tot en met 90 van 151 totaal, er zijn meerdere pagina's