Wat is mobiel werken?

Mobiel Werken desk

Hoe word ik een echte mobiele ondernemer?

Altijd en overal met je bedrijf bezig zijn, zonder zorgen

De lente komt eraan, maar zit jij nog elke dag in je eigen kantoor? Dat is niet nodig. Dankzij moderne technologie kunnen je collega’s en jij overal werken. Dus ook bij je klanten, onderweg, op het strand of in het buitenland. In dit artikel leggen wij je uit hoe je altijd en overal veilig en snel kunt ondernemen.

02 mei 2017

Hoe word je een Connected Company? 6 tips

Informatiestromen overzichtelijk en beheersbaar houden

Om de informatiestroom binnen je bedrijf goed te kunnen beheersen, moet je onderneming praktisch altijd bereikbaar zijn. Je onderneming moet een 'connected company' worden. Immers, klanten, leveranciers en relaties zijn dankzij sociale media ook 24/7 bereikbaar? 6 tips om zo ver te komen.

22 september 2016

Wat zijn de voordelen van 4G internet?

Waarom zou ik overstappen van 3G internet naar 4G?

Hét grote voordeel van 4G is dat je nooit meer WiFi hoeft te zoeken, omdat je altijd zelf snel internet bij je hebt. Wat zijn andere voordelen van 4G internet?

23 juni 2016

Hoe kan ik met een klein budget mobiel werken?

COPE, SaaS en andere goedkope mobiele oplossingen

2014 wordt het jaar van de derde en laatste mobiele revolutie, voorspelt Frankwatching. 'Het jaar van de volledige integratie van mobiel internet in ons dagelijks leven.' En in je onderneming. Welke oplossingen maken mobiel werken het meest efficiënt?

31 december 2013

Hoe voer ik mobiel werken in binnen mijn bedrijf?

Mobiel werken: plaats- en tijdonafhankelijk ondernemen

Hoewel 89 procent van de ondernemers het voordeel van mobiel werken ziet, weet 31 procent van de ondernemers nog niet hoe ze plaats- en tijdonafhankelijk werken optimaal kunnen faciliteren in hun bedrijf.

22 oktober 2013

MKB Servicedesk werkt op het strand

Het Nieuwe Werken met Nan van Grootel (Creaforti)

Ondernemen kun je overal. Kantoor: kan. Maar maak het eens wat spannender. Bedenk een nieuw plan in de bossen, organiseer een meeting in een strandtent en zet de puntjes op de i in een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. MKB Servicedesk geeft het goede voorbeeld en werkt morgen op het strand van Noordwijk.

24 juli 2013

Hoeveel ondernemers gebruiken mobiel internet?

Cijfers uit de branche

Mobiel werken is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Cijfers laten zien dat ondernemers steeds meer mobiel internet gebruiken op de laptop, en dat het eind van de stijgende lijn nog lang niet in zicht is.

24 januari 2013

Hoe kan ik de bereikbaarheid van mijn bedrijf verbeteren?

Investeer in mobiliteitsmanagement

Bereikbaarheid van je bedrijfslocatie is van belang voor je medewerkers, klanten, leveranciers, bezoekers en jezelf. Bereikbaarheid is een begrip dat word uitgedrukt in reistijd vanaf de plaats van herkomst.

24 januari 2013

Wat is Maatwerken?

Maak afspraken over flexibele werkregelingen

Maatwerken, weer een nieuwe term in de wereld van het nieuwe werken. Maar wat is het is het precies?

24 januari 2013

De werk-privé balans van onderneemster Soumia Aroug-Allane

Mobiel werken betekent altijd en overal bereikbaar zijn. Hoe ga je daar als ondernemer mee om? Soumia vertelt hoe zij haar balans bewaakt.

21 januari 2013

Getoond 11 tot en met 20 van 25 totaal, er zijn meerdere pagina's