Veiligheid

Bescherm je bedrijf

Gratis opruimsoftware CCleaner gehackt

Gegevens miljoenen gedupeerden op straat

Maak jij ook gebruik van CCleaner en heb je het programma gedownload of geüpdate tussen 15 augustus en 12 september 2017? Zorg dan dat je onmiddellijk de volledige inhoud van je computer wist.

29 november 2017

Hoe bevorder ik veilig gedrag bij personeel?

Onveilig gedrag vaak gevolg van minder betrokkenheid

Onveilig gedrag zegt vaak iets over de betrokkenheid en energie van je werknemers en van je onderneming als geheel. Wil je dat je medewerkers zich veiliger gedragen dan zul je iets moeten doen aan hun betrokkenheid.

21 juli 2017

Expert: Dataveiligheid monitoren is absolute must

Tips van cybersecurity analist Brenno de Winter

Je kunt als ondernemer nog zulke goede protocollen hebben opgesteld om datalekken tegen te gaan, helemaal voorkomen lukt bijna nooit. Om zeker te zijn dat er niet ongemerkt gevoelige data bij criminelen terecht komt, moet je datalekken monitoren.

30 juni 2017

Bij negen op tien bedrijfswebsites zijn gegevens van bezoekers onveilig

Is jouw website goed beveiligd?

Zo’n 86% van de Nederlandse bedrijfswebsites die privacygevoelige gegevens verwerken, heeft de beveiliging daarvan onvoldoende op orde. Naast veiligheidsrisico’s voor sitebezoekers, dreigen ondernemers hierdoor steeds meer omzet mis te lopen.

30 juni 2017

Een veilige werkplek, ook voor oudere werknemers

Gebruik de checklist

Sta je als ondernemer wel eens stil bij de veiligheid van oudere werknemers? Of zij snel kunnen wegkomen bij een ongeval bijvoorbeeld.

27 juni 2017

Maak jouw horecagelegenheid zo veilig mogelijk

3 tips om je hotel, restaurant of café veilig te maken

Er kleven veel veiligheidsrisico’s aan ondernemen in de horeca. Er is regelmatig sprake van geweld in de kroeg of een overval. Heb jij je zaken goed geregeld en ben je goed voorbereid op eventuele noodsituaties?

27 juni 2017

4 tips tegen winkeldiefstal

Maak je winkel zo veilig mogelijk

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Jaarlijks wordt er voor honderden miljoenen euro's uit winkels gestolen. Hoe kun je jezelf als winkelier beschermen tegen criminelen?

27 juni 2017

Wat is phishing en hoe voorkom je het?

Bescherm je bedrijf tegen cybercrime

Hoe weet je of de mail van je bank niet van cybercriminelen komt? Met deze tips van cybercrime expert Wouter Parent trap jij niet in de val.

20 juni 2017

Stel duidelijke regels op tegen datalekken

Voorkom cybercrime

Nederlandse bedrijven zijn zeker tien miljard euro per jaar kwijt door toedoen van cybercriminelen. Zelf liever geen slachtoffer worden? Stel dan duidelijke regels op.

14 juni 2017

Hackers richten zich op smartphone en digitale tv

MKB Trends 2013: Bescherm je bedrijf tegen cybercrime

Op het vlak van computercriminaliteit voorspellen beveiligers voor 2013 niet veel goeds. Hackers gaan gerichter de aanval openen op mobiele en digitale apparatuur, zoals smartphones en smart tv’s.

12 juni 2017

Getoond 41 tot en met 50 van 151 totaal, er zijn meerdere pagina's