Organisatie

Mobiel Werken desk

Efficiënt werken: benut je bioritme

Vergroot de effectiviteit binnen je bedrijf

Ook al leef je misschien niet om te werken, zonder energie op kantoor zitten is ook niets. Hoe kun je je dagen zo inrichten dat het je werk ten goede komt, zonder de balans met je privéleven te verliezen? En hoe kun je collega’s en werknemers stimuleren hetzelfde te doen?

12 juni 2017

Efficiënt organiseren: orde en planning

Haal meer uit je werknemers met Het Nieuwe Werken

Een goede organisatie kan de efficiëntie van je bedrijf enorm bevorderen. Zorg dat je werkprocessen zo zijn ingericht dat ze goed op elkaar zijn afgestemd, begrijpelijk zijn en aansluiten bij je medewerker en de huidige tijdsgeest van digitaal en flexibel werken.

12 juni 2017

Efficiënt organiseren: papierloos werken

Digitaliseren van groot belang voor je organisatie

Een belangrijk element in de organisatie van tegenwoordig is de overgang van papier naar digitaal. De hoeveelheid digitale informatie blijft groeien. Omstreeks 2020 zal er dertig keer zoveel digitale informatie zijn als nu. Klanten, werknemers, leveranciers, partners; iedereen gaat over op digitaal. Zorg dat je dit op tijd en effectief doorvoert in je organisatie.

12 juni 2017

Help! Mijn personeel wil flexibel werken

Ga je overstag of niet?

Je personeel wil graag mobiel werken, maar jij ziet het niet zitten. Want zoals het nu gaat, werkt het toch prima. Al dat nieuwerwetse gedoe. Wat moet je doen?

22 oktober 2013

Ondernemer heeft betere werk-privébalans

Verdeeldheid over nut van Het Nieuwe Werken

Bijna de helft van de ondernemers geeft aan een betere balans te hebben tussen werk en privé dan 5 jaar geleden, voor de recessie. Volgens ruim 40 procent van de ondernemers heeft Het Nieuwe Werken een positieve invloed op de balans.

22 oktober 2013

Wanneer fysiek of virtueel contact?

Virtueel vergaderen of een echte afspraak maken?

Vergaderen kan tegenwoordig makkelijk via een videochatprogramma. Toch blijft het af en toe belangrijk om elkaar in het echt te ontmoeten. Hoe weet je wanneer je iets via de digitale weg kan afhandelen en wanneer je moet afspreken?

04 september 2013

Wat is timemanagement?

Hoe kan ik efficiënt mijn tijd indelen?

Veel ondernemers hebben het gevoel altijd tijd tekort te komen. Een telefoontje hier, een mailtje daar, vergaderingen, afspraken, het houdt niet op. Door je dag goed in te delen kun je efficiënter werken en meer bereiken: timemanagement.

24 juni 2013

Hoe kan ik succesvol mobiel gaan werken?

In tien praktische stappen naar succes

Hoe sta jij ervoor op het gebied van mobiel werken? Vind je het lastig er een succes van te maken? Geen nood. Succesvol mobiel werken komt een stuk dichterbij met dit stappenplan.

27 mei 2013

Hoe geef ik mijn personeel het goede voorbeeld?

Als ondernemer kun je gewenst gedrag stimuleren

Het gedrag van de ondernemer heeft veel invloed op de manier waarop je medewerkers zich gedragen en hoe ze met elkaar omgaan. Geef daarom altijd het goede voorbeeld als je bepaalde veranderingen in je organisatie wilt doorvoeren.

24 januari 2013

Hoe geeft flexibel werken je personeel energie?

Laat je medewerkers werk en thuis combineren

Door Het Nieuwe Werken (ook wel thuiswerken of flexibel werken) kunnen je werknemers meerdere rollen combineren. Iemand kan zowel een goede werknemer zijn, als een goede moeder.

24 januari 2013

Getoond 11 tot en met 20 van 37 totaal, er zijn meerdere pagina's