Organisatie

Mobiel Werken desk

Hoe verandert mobiel werken het personeelsbeleid?

Succesvol gebruik maken van je werknemers

Wanneer je mobiel werken invoert dan veranderen er een aantal belangrijke zaken. Je werknemers zijn minder vaak aanwezig op kantoor en je zult meer moeten aansturen op resultaat.

21 augustus 2012

Wat verwacht de nieuwe generatie werknemers van een werkgever?

Word een aantrekkelijke werkgever voor jonge werknemers

De generatie twintigers die binnenkort afstudeert of net afgestudeerd is, staat anders in het leven dan de oudere generatie werknemers. Hoe maak je als ondernemer je bedrijf aantrekkelijk voor de jonge generatie?

21 augustus 2012

'Ondernemers die hard werken zijn niet persé succesvol'

Jeroen Busscher over Turbomanagement

Slim werken is volgens leiderschapsexpert Jeroen Busscher je tijd nog effectiever gebruiken. In zijn boek ‘Turbomanagement' laat Busscher zien hoe je dat doet; minder hard werken én succesvol zijn.

21 augustus 2012

Hoe kan ik mobiel werken succesvol invoeren?

Tien tips voor ondernemers

Als je als ondernemer mobiel werken wilt invoeren dan staan er een aantal ingrijpende veranderingen op het programma. MKB Servicedesk geeft je tien tips die je helpen het implementatieproces succesvol te doorlopen.

21 augustus 2012

Wat is zelfroosteren?

Laat je medewerkers zelf privé en werk combineren

Je werknemers laten werken wanneer zij dat willen. Dat hoeft helemaal niet veel gedoe te zijn. Laat ze zelfroosteren. Hiermee kunnen ze zelf hun werktijden bepalen binnen de grenzen die jij aangeeft.

21 augustus 2012

Hoe manage ik mobiele werkers?

Stuur aan op output in plaats van input

Mobiel werken vraagt een andere aansturing dan de ouderwetse aanwezigheidsplicht op kantoor. Je moet met medewerkers afspraken maken over resultaat in plaat van over input. Dat kan alleen als je een duidelijke visie- en missiestatement hebt.

21 augustus 2012

Wat als Het Nieuwe Werken niet werkt?

Column l De vier pijlers van Mobiel Werken

Wij komen bij veel bedrijven die op de een of andere manier bezig zijn met Het Nieuwe Werken. Bij veel bedrijven komen we als ze ergens spaak mee lopen. ‘Het Nieuwe Werken werkt niet’, zeggen ze dan! En dat klopt nog ook!

21 augustus 2012

Getoond 31 tot en met 37 van 37 totaal, er zijn meerdere pagina's