Staatvandienst

Staatvandienst voor wendbare mensen en organisaties

01 februari 2021

Ondernemers die investeerden in de wendbaarheid van hun mensen en dus in hun organisatie, bleken zich het afgelopen jaar sneller te kunnen aanpassen aan de gevolgen van Covid19. Zo konden zij hun klanten blijven bedienen. Want hoe onzeker de ontwikkelingen zijn, de wendbaarheid van mensen is een garantie op een veerkrachtige organisatie. Zij zijn de winnaars van morgen.

Werken aan wendbaarheid

Het is belangrijk dat je de juiste mensen aan jouw onderneming bindt en ze ook zo lang mogelijk gemotiveerd en gezond aan het werk houdt. Wij zien dat elke fase in een loopbaan weer nieuwe uitdagingen met zich mee brengt. Daarom is het zo belangrijk dat medewerkers stil staan bij wat voor werk energie geeft, wat juist niet en hoe zij kunnen meegroeien met de ontwikkelingen. Kortom bewust te zijn van hun loopbaanontwikkeling, scholing, keuze voor een plek binnen of juist buiten de organisatie. Voor jou als ondernemer is het belangrijk dat je de organisatiedoelstellingen haalt en waarborgt. Dat je weet welke wensen, ambities en mogelijkheden je medewerkers hebben. Met wendbare mensen maak jij jouw organisatie veerkrachtig voor de toekomst.

Hoe wij kunnen helpen

Onze focus ligt op maatwerk. Wij kijken welke aanpak of traject jouw organisatie en medewerkers wendbaar maakt. Om tot een loopbaan- of ontwikkeladvies te komen starten wij met een traject tussen een loopbaancoach en een medewerker. Elke medewerker volgt een persoonlijk traject op maat, waarbij we naast individuele gesprekken ook diverse online loopbaaninstrumenten kunnen inzetten. Of het nu gaat om talentontwikkeling, een ontwikkelgesprek, coaching, omscholingsadvies of loopbaanadvies. Samen kijken we wat het beste is voor jouw organisatie en medewerkers. 

Wie wij zijn?

Wij geloven dat persoonlijke aandacht en ontwikkeling van talent bevlogenheid creëert, zo verbinden we mensen en organisaties en maken we levens en loopbanen mooier.

Staatvandienst is een organisatie voor loopbaan, outplacement en re-integratie. Vanaf de start in 2006 hebben wij:

  • ruim 1700 MKB-bedrijven geholpen met onze dienstverlening;

  • meer dan 30.000 mensen begeleid in hun loopbaan;

  • loopbaanconsultants die Noloc gecertificeerd zijn en hun kennis via onze Academie up-to-date houden;

  • brede regionale kennis van de arbeidsmarkt en veel ervaring in de sectoren die Nederland kent;

  • kantoren door heel Nederland. Kortom: daar waar iemand woont en werkt, biedt onze consultant de begeleiding.