Van oude naar nieuwe structuren

MKB Trends 2017
Er is sprake van een nieuwe, meer duurzame werkelijkheid, waar platformen van grote organisaties ons leven bepalen. Ondernemers zullen daar handig op in moeten spelen om hun voordeel eruit te halen.
Presentatie MKB Trends 2017
Klik hier
Bekijk de video
Ga
Eén van de MKB Trends 2017 is:
 

Van oude naar nieuwe structuren

Er is sprake van een nieuwe, meer duurzame werkelijkheid, waar platformen als Facebook, Uber en Airbnb ons leven bepalen. Alles wordt een platform of gaat gebruik maken van een platform. Platforms verschaffen toegang tot capaciteit, materialen en goederen. Ofwel bedrijven gaan zelf als platform (ook voor anderen) opereren, ofwel sluiten zich bewust aan bij een of meerdere platforms en fungeren als brandbutler. Ondernemers zullen daar handig op in moeten spelen om hun voordeel eruit te halen. Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap is vast gegeven geworden van elke organisatie.
 

"Lokale verbinding maken"

Ronald van den Hoff, Oprichter van Seats2meet en auteur van het boek 'Society 3.0': "Ik geloof er niet in dat de wereld straks wordt geregeerd door grote bedrijven. Het zijn juist de kansen die je als ondernemer kunt pakken door gebruik te maken van die grote platformen door lokaal te verbinden op gemeenschappelijke kenmerken.”
 
 
 

Bekijk het videofragment waarin deze trend wordt gepresenteerd en toegelicht:

 
 
Bekijk ook de andere MKB Trends 2017

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten