Veiligheid

Bescherm je bedrijf

Hoe herken ik verdacht gedrag?

Wapenen tegen diefstal met deze tips

Medewerkers of externen die iets stelen bij je op de bedrijfsvloer. Helaas komt het regelmatig voor. Het gedrag kun je herkennen. Wees alert op deze symptomen.

03 september 2014

Zeg "dag" tegen diefstal, fraude en afpersing

Overzicht in je bedrijf is de sleutel

Overzicht in en om je bedrijf helpt bij het voorkomen van diefstal, omdat potentiële daders dan zichtbaarder zijn. Zo doe je dat!

03 september 2014

Voorkom inbraak; vergroot het zicht op je bedrijf

Zorg dat iedereen je bedrijf goed kan zien!

Als omstanders goed zicht hebben op je bedrijf en de omgeving van je bedrijf, dan voelen potentiële daders zich 'gezien', waardoor zij minder snel over zullen gaan tot ongewenst gedrag.

03 september 2014

Veilig Ondernemen Scan beschermt ondernemer tegen criminaliteit en onveiligheid

Welke risico's gelden voor jouw bedrijf?

Een scan om de risico's op criminaliteit en onveiligheid van ondernemers bloot te leggen. Dat doet de Veilig Ondernemen Scan, die minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten gisteren heeft gelanceerd.

03 september 2014

Hoe maak ik mijn zaak veilig tegen diefstal?

Bijzondere Subsidieverordening Veilig Ondernemen Amsterdam

De PAC's krijgen jaarlijks meer dan 2 miljoen alarmmeldingen. Veel daarvan worden rechtstreeks door de Particuleiere Alarm Centrales afgehandeld en in 90% blijkt het vals alarm te zijn. Hoe zorg je ervoor dat de politie actie neemt bij diefsal of inbraak?

03 september 2014

Wat kan ik met het Keurmerk Veilig Ondernemen?

Wat is het Keurmerk Veilig Ondernemen precies?

Jaarlijks lijdt het Nederlandse bedrijfsleven schade door criminaliteit en onveiligheid. De overheid wil dat bedrijven en overheden hier gezamenlijk iets aan doen. Daarom bestaat het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

03 september 2014

Wat is het Keurmerk Veilig Ondernemen?

Stappenplan om een certificaat te krijgen

Vandalisme, agressie, diefstal: het klinkt niemand vreemd in de oren. Denken dat je de daders wel alleen aankunt, is naïef. Het probleem volledig bij politie of brandweer leggen, werkt vaak ook niet optimaal. Wat dan wel?

03 september 2014

Dat is pech, auto weg

Voorkom diefstal van bedrijfsauto en bestelbus

Autodieven hebben het gemunt op bedrijfswagens. In 2013 werden 15 procent meer bestelauto’s gestolen dan het jaar ervoor. Kruip in de huid van de autodief en ontdek hoe jij je auto’s kunt beschermen tegen diefstal.

01 augustus 2014

Infographic economische schade cybercrime mkb

Jaarlijks 10 miljard schade

McAfee meldt dat de economische schade door cybercriminaliteit in Nederland “ruim 8,8 miljard” bedraagt. Dat komt overeen met de bevindingen van MKB Servicedesk en De Zaak die een eigen onderzoek naar de gevolgen van cybercrime in het mkb hebben gepubliceerd. Een infographic laat meteen zien waar de zwakke plekken zitten en wat u er aan kunt doen.

17 juni 2014

Hoe zorg ik dat het hang- en sluitwerk van mijn pand veilig is?

Beveilig je pand tegen diefstal

Hoe kun je controleren of het hang- en sluitwerk van de ramen en deuren die bereikbaar zijn voor inbrekers, van voldoende kwaliteit is? Wapen je met deze tips tegen diefstal!

13 juni 2014

Getoond 91 tot en met 100 van 151 totaal, er zijn meerdere pagina's