Koffiebekers laten bedrukken anno 2017

Advertorial

08 september 2017

Hoe werkt het bedrukken van koffiebekers anno 2017? In dit artikel ontdek je dit en waar je op moet letten bij het uitzoeken van een leverancier.

Onbeperkt persoonlijk advies

Koffie drinken op het werk is belangrijker dan ooit. Iedereen rekent op een verse bak koffie die tot in het kleinste detail klopt. Dit gaat om zaken als de temperatuur van de koffie, het gebruik van filterkoffie of bonen en de manier waarop koffie gepresenteerd wordt.

Organisaties verwachten bij een verse kop koffie een passende koffiebeker met een eigen uitstraling. Om daar als organisatie invulling aan te geven kies je het liefst voor een koffiebekertje in je eigen huisstijl. Kies je voor een andere bedrukking? Dan kan dat ook.

Koffiebekers laten bedrukken

Anno 2017 is het belangrijk dat koffiebekers op een professionele manier geproduceerd en geleverd worden. Dit zit hem in de kwaliteit van de koffiebekers, de bedrukking, levertijd en prijs.

Bij veel leveranciers heeft men de productie niet in eigen hand en is het daarom niet mogelijk om scherpe tarieven te garanderen. Daarnaast wordt je bestelling vertraagd omdat er met verschillende partijen wordt samengewerkt voor je bestelling gereed is. Om dit te versnellen nemen sommige partijen het productieproces van A tot Z in eigen hand.

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een leverancier?

Bij het uitzoeken van een leverancier raadt Goedkopekoffiebekers.nl (zelf ook leverancier) je aan om op de volgende zaken te letten:

  • Wanneer je je koffiebekers laat bedrukken begint dat bij je huisstijl, bedrijfslogo of ander grafisch werk. Belangrijk is dat er wordt aangeven welke bestanden je dient aan te leveren. Wil je zeker weten dat dit goed gaat? Dan kan je leverancier dit grafische werk vaak van je overnemen. Zo weet je zeker dat het grafische werk eruit ziet zoals het bedoeld is.

  • Wil je je koffiebekers snel laten leveren? Zoek dan naar een leverancier die (gedeeltelijk) in Nederland produceert.

  • Zoek naar een leverancier die schaalvoordeel geeft wanneer het om grotere aantallen gaat. Wanneer er grotere aantallen benodigd zijn kan er normaliter tegen een zeer scherp tarief geleverd worden.

  • Bedruk je in full colour of in een beperkt aantal kleuren? Wanneer je in minder kleuren bedrukt is dit voordeliger. Als het om een bedrukking met veel verschillende kleuren gaat, wordt de prijs vaak hoger.

  • Kies voor een leverancier met een breed assortiment. Op deze manier kun je al je koffiebekers bij deze leverancier afnemen. Ook coffee 2 go koffiebekers, creamers, suiker, speciale afvalemmers om je gebruikte bekertjes in weg te gooien en andere toebehoren.