Realtime business intelligence

Met deze drie tools professionaliseer je jouw bedrijf

15 januari 2020

Als ondernemer heb je heel wat ballen in de lucht te houden. Gelukkig zijn er handige tools op de markt waarmee je taken niet alleen nauwkeuriger, maar ook veel sneller kunt verrichten. Wij hebben drie realtime economy oplossingen voor je op een rijtje gezet waarmee je de efficiency van je bedrijf aanzienlijk verhoogt.

Eerste Hulp bij Online Boekhouden

Met realtime business intelligence kun je bijvoorbeeld gedrag analyseren van webbezoekers om de conversie van je website te verhogen. Ook laten we handige oplossingen zien voor het managen van je facturen en werpen we een blik op de toekomst.

E-Invoicing | Snel en eenvoudig elektronisch factureren

Het opstellen en versturen van facturen is een tijdrovende klus, maar via e-invoicing wordt factureren een stuk makkelijker én efficiënter. Er zijn verschillende softwareprogramma’s verkrijgbaar zoals Freshbooks, Xero of Scoro.

Met deze realtime business intelligence oplossingen hoef je niet meer ouderwets ‘uren in te kloppen’, facturen worden automatisch verzonden en kunnen meteen worden betaald. Klanten ontvangen ook automatisch een reminder bij openstaande facturen. Zo houd je jouw cashflow op orde en je financiële administratie helder en overzichtelijk.

Website data-optimalisatie | Software voor website analyses

Via webanalyses kun je ervoor zorgen dat je website of webshop gebruiksvriendelijker en overzichtelijker wordt voor je klanten. Softwareprogramma’s als Clicky Web Analytics en Hotjar meten realtime gedrag van websitebezoekers.

Zo ontdek je via heatmaps en analyses welke webpagina’s het meest worden bezocht en welke acties bezoekers ondernemen. Ook wordt in kaart gebracht op welke pagina bezoekers bijvoorbeeld vaker afhaken. De software van Mouseflow houdt elke muisbeweging van (potentiële) klanten bij die op jouw site klikken. Via realtime alerts word je meteen op de hoogte gesteld wanneer er bijvoorbeeld op een link wordt geklikt die niet meer werkt.

5G | Sneller en slimmer internet

Het mobiele netwerk ontwikkelt zich in een rap tempo. Binnenkort spreken we al niet meer over 4G maar 5G. Internetverbindingen worden sneller en ook grote afstanden worden op het gebied van communicatie eenvoudig overbrugd. Over realtime business intelligence gesproken... Zo kun je straks in no-time video’s in hoge resolutie livestreamen via internet, maar ook het opkomend fenomeen IoT (Internet of Things) zal door de komst van 5G een enorme ontwikkeling doormaken. Denk aan zelfrijdende auto’s of het aansturen van robots in fabrieken. 5G realiseert dus een enorme sprong in de technologie.

Bovenstaande realtime business intelligence oplossingen zorgen niet alleen voor tijdwinst, maar geven je ook een duidelijk inzicht op het gebied van financiën en webconversie. Met het gebruik van deze tools kun je jouw bedrijf telkens optimaliseren en professionaliseren.