Download e-book Eerste hulp bij Online Ondernemen

Geld verdienen door en met internet

19 november 2015

Dit praktische boekje gaat over ondernemen op internet. Het biedt eerste hulp bij jouw eerste stappen op het internet, maar helpt je ook verder als je al actief bent. Het e-book is gratis te downloaden.

Eerste hulp bij Online ondernemen

Leendert-Jan Visser, directeur MKB-Nederland: 'Zo’n driekwart van alle mkb-ers heeft een website, maar online ondernemen gaat nog een stap verder. De laatste jaren volgen de ontwikkelingen daarin elkaar in razend tempo op. Web 2.0, nieuwe media, zoekmachines, sociale media, cloud, crowd: het zijn begrippen die vrijwel dagelijks voorbij komen, maar wat is voor jouw onderneming nu echt van belang? Met de uitgave “Eerste hulp bij online ondernemen” willen wij je ondersteunen bij het beantwoorden van deze en andere vragen.'

Verdien jij al geld met internet?

Van alle bedrijven in Nederland met meer dan 10 medewerkers heeft 86% een website. Maar wist jij dat  91% van het bedrijfsleven bestaat uit bedrijven kleiner dan tien medewerkers? De kans is dus heel groot dat jij wel online bent, maar nog geen geld verdient met internet. Pak als ondernemer dus je kansen en laat je business groeien op internet. Zorg er wel voor dat je op de juiste manier aanwezig bent. Internet is een enorme groeimarkt, waar je alleen van kan profiteren als je gaat ondernemen op internet. Laat het internet voor je werken!

Auteur

Patty Sjerps