Wie doet de belastingaangifte van ondernemers?

Doe mee met de poll van MKB Servicedesk!

15 december 2009

Op de homepage van de MKB Servicedesk staat een nieuwe poll. De vraag van deze maand is: Wie doet de belastingaangifte van je bedrijf? Ook hebben we resultaten van de vorige poll: Wat levert mij de verplichte bijdrage aan de Kamer van Koophandel op?

Resultaten

De resultaten van de vorige poll zijn opmerkelijk te noemen. 53% van de ondernemers geeft aan ook zonder de KvK te kunnen ondernemen. 18% gaf als antwoord na de start van de onderneming nooit meer bij de KvK te zijn geweest. Hieruit blijkt dat bijna driekwart van de ondernemers de KvK niet nodig hebben om hun eigen bedrijf draaiende te houden. Respectievelijk 17% en 11% geven aan het register te gebruiken en de KvK om advies te vragen.

Nieuwe poll

De belastingaangifte is bijna de deur uit. Ondernemers hebben de mogelijkheid om uitstel te vragen. Maar wie vult de belastingformulieren van jouw bedrijf in? Doe je dat zelf, laat je het je partner of personeel doen of maak je hiervoor gebruik van een accountant? Laat het ons weten! Ga naar de homepage en vul de poll in.