Ondernemer in beeld

Marketing desk

"Zelfs mijn vrouw heeft geïnvesteerd"

Lifeguard wist via beleggers groei te financieren

De groei van je bedrijf financieren via crowdfunding. Het gebeurt steeds vaker. Mikkel Hofstee wist met zijn bedrijf Lifeguard 300.000 euro bij elkaar te halen in enkele weken. Hij vertelt zijn verhaal.

23 april 2019

"Ritme en een duidelijk doel zijn essentieel voor groei"

Interview met groei-ondernemer Liong Lie

Wat is er voor nodig om je bedrijf te laten groeien? We vroegen het aan ondernemer Liong Lie. Na vijf jaar als zzp'er groeide hij in snel tempo naar een volwaardig bedrijf met 9 medewerkers. Wat is zijn geheim?

06 september 2018

Eigenwijs genoeg om eigen koers te varen

Ondernemer in beeld | Mark de Lange van Ace & Tate

Net als zoveel andere starters begon ook hij met zijn bedrijf na het zien van een kans om het anders te doen. Ace & Tate, het bedrijf van ondernemer Mark de Lange, ontwerpt en produceert zelf zijn brillen en verkoopt deze alleen online.

06 september 2018

Ondernemer Tim van Monkidoo krijgt een steuntje in de rug!

Wat is er zo mooi aan om ondernemers een zetje in de rug te geven? Wout van Wengerden, de Kwetsbare Held, zocht het uit. Namens Oxfam Novib hielp hij ondernemer Tim Bosman van het bedrijf Monkidoo, door met hem langs te gaan bij Tony Chocolonely's. Story held Joost gaf antwoord op de vraag: Hoe vertel ik mijn verhaal?

06 september 2018

Ondernemen op De Parade: hoe chaotischer, hoe beter

Ondernemer in beeld | Miriam Kooyman van De Snoep

Als er één plek in Nederland is waar geen crisis heerst, is het het rondreizende theaterfestival De Parade. Ondernemer Miriam Kooyman reist elke zomer mee met haar snoepwagen en snoepmeisjes. "Op De Parade kun je meer doen dan catering alleen. Wij maken er altijd iets spannends van."

19 april 2018

Werkspot maakt stap naar Italië: "Daar liggen kansen"

Talkshow met ondernemer Ronald Egas

"We willen verder groeien dan de landsgrenzen." Ondernemer Ronald Egas heeft zijn oog laten vallen op Italië. Waarom Italië? En hoe pak je dat aan over de grens? Bekijk de talkshow.

09 mei 2016

Ondernemer levert natuurlijke doping aan de Tourploeg

Bakkerij Bisschopsmolen maakt brood voor de Belkin-ploeg

Bakkerij Bisschopsmolen, gevestigd in de oudste werkende watermolen van Nederland, maakt puur en eerlijk brood. Dat wordt gewaardeerd, ook door de wielrenners die aan de Tour de France meedoen. Zij eten elke dag hun eigen, speciaal samengestelde Bisschopsmolenboterhammen.

23 oktober 2013

Marketing voeren zonder budget

Hoe het alfabet van Annette van Herk een webshop is geworden

‘Gratis’ marketing voeren, het kan. Annette van Herk, die samen met Sabeth Elberse de kaartenwebshop LetterPost runt, verwerft bekendheid via ‘no budget marketing’.

04 september 2013

Hoe maak je je webshop succesvol?

Patrick Kerssemakers, CEO bij webwinkel fonq.nl over hun speciale online strategie

Het online warenhuis fonq doet het goed. Zo goed zelfs dat het de FD Gouden Gazelle 2010 won voor het snelst groeiende middelgrote bedrijf van Midden Nederland. Een interview met CEO Patrick Kerssemakers.

04 september 2013

"Overweeg je marketing uit te besteden"

De voordelen van het werken met een extern marketingbureau

Als ondernemer moet je je richten op je core-business, niet op alle randzaken. Daar kun je beter externe partijen voor inhuren die erin zijn gespecialiseerd. Dat betoogt Leon Hamstra, directeur van marketingbureau LAVA Group. Hij werkt vooral voor mkb-ondernemers en het mkb-plus.

28 mei 2013

Hoe bouw ik mijn eigen website?

Ondernemer Frank Euwe maakte zijn website zonder voorkennis

Bijna drie jaar geleden begon hij als zelfstandig ondernemer. Frank Euwe van CRM Plus wilde eerst een bedrijf voor trainingen opzetten, maar besloot: 'ik begin een eigen CRM- bedrijf. Én bouw mijn eigen website.'

28 augustus 2012