Organisatie desk

Wat je moet weten voor optimale bedrijfsprestaties
Untitled design27.jpg

Zelfkritiek een zegen!?

Column Andre Vreugdenhil | Bedrijfsanalyse
Tijdens de wekelijkse training gaf onze rechtsvoor aan dat hij eindelijk meer ballen had gekregen. Er zit vooruitgang in! Ik hoorde een lichte ondertoon van kritiek naar de rest van het team, maar het was positief geformuleerd.
Untitled design24.jpg

Persoonlijk aansprakelijk voor schulden van de BV?

Column Arnoud van Dalen | Van Dalen advocatuur
“Richt een BV op, dan blijf je privé buiten schot!”’ Dat advies krijgen veel startende ondernemers. Een verkeerd advies is dat zeker niet. Na oprichting van een Besloten Vennootschap is die vennootschap aansprakelijk voor de schulden. Bij een faillissement zijn dan jouw privé-eigendommen veilig. Maar… dat geldt niet altijd.
Untitled design16.jpg

5x handige online agenda

Altijd en overal afspraken maken
Je hebt je smartphone altijd bij de hand - toch? Zo ja, dan kun je je papieren agenda wel wegdoen. Met een online agenda kun je altijd en overal afspraken maken, bijwerken en synchroniseren.
Untitled design15.jpg

5x Succesvolle projectmanagement tools

Blijf binnen de tijd en budget
Slechts een kwart van alle projecten wordt succesvol afgerond - we hoeven niet expliciet te benoemen dat dit wat ons betreft te weinig is. In de meeste gevallen loopt een project in de soep omdat het team zich niet aan de planning houdt of omdat het beoogde budget te krap blijkt te zijn.
Regeerakkoord.jpg

Belastingstelsel wordt hervormd

Regeerakkoord Rutte III
Het belastingstelsel zoals we het nu kennen gaat volledig op de schop. Zo komen er twee schijven voor de inkomstenbelasting in plaats van vier, wordt de zelfstandigenaftrek verlaagd en het lage btw tarief verhoogd.
Untitled design6.jpg

Gezond groeien doe je zo

Laat jouw bedrijf verantwoord groter worden
Bijna elke ondernemer wil groeien. Meer omzet, meer winst, misschien meer medewerkers aannemen… Maar groeien moet wel kunnen. Het kan gebeuren dat je bedrijf ten onder gaat als het snel groter wordt. Of dat de groei een wissel trekt op jou, je personeel, je gezin of je klanten. Dan heb je groeipijn. In dit artikel enkele tips om deze pijn te onderkennen én een aantal oplossingen.
Untitled design7.jpg

In twee jaar 33% groeien? Leer van Christian Bartholomeus

De lessen, de obstakels en tips bij groei
Christian Bartholomeus kon twee jaar geleden Personal Fitness Tilburg overnemen, het franchisebedrijf waar hij al jaren voor werkte. Een bedrijf met een gevestigde naam, de schaalvoordelen van een franchise en een klantenbestand van 120 leden. Hij twijfelde daarom niet en begon zijn ondernemersavontuur.
Untitled design5.jpg

‘Nooit meer te snel groeien en het plezier verliezen’

Wat je kunt leren van ondernemer Joost Rueck
Groeien moet je leren, ondervond ondernemer Joost Rueck. In de jaren negentig hadden hij en compagnon Gerben een succesvol bedrijf in sms-diensten. Zo succesvol, dat het hen al snel boven het hoofd groeide. Nu zijn ze eigenaar van digitaal innovatiebureau Purple en pakken ze alles anders aan.
WO-TTVO Boek Mockup Staand 2.jpg

TopTrends voor Ondernemers - van trend naar toepassing

Het nieuwste boek van Willem Overbosch
In dit boek zet Willem Overbosch, oprichter van MKB Servicedesk, tien bewegingen voor je op een rij die je business de komende jaren bepalen. Daarnaast krijg je praktische handvaten om zelf met deze trends aan de slag te gaan.
Untitled design (93).jpg

5x Efficiënte urenregistratie software

Nooit meer uren bijhouden in Excel!
Veel ondernemers en hun medewerkers zijn uren tijd kwijt aan hun urenregistraties - ironisch. Gelukkig bestaan er ook urenregistratiesystemen die wél in jouw voordeel werken. Zo weet jij als ondernemer hoe declarabel jouw medewerkers en opdrachten met een vaste projectprijs zijn. Wij namen vijf systemen onder loep, zodat jij een weloverwogen keus kan maken welke urenregistratie software het best bij jou past.
Getoond 1 tot 10 van 184
Er zijn meerdere pagina's.

Meestgelezen in Organisatie desk

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten