Vooruit! Vrouwelijke ondernemers in beweging

25 januari 2011, Doorn

30 september 2013

De vrouwelijke touch is onmisbaar voor een succesvol bedrijf. Steeds meer vrouwen dringen door tot de managementtop of beginnen zelf een bedrijf. Om deze ondernemende groep vrouwen te inspireren, motiveren en te verbinden, organiseert Match & Mentor het congres Vooruit! Vrouwelijke ondernemers in beweging.

Behalve een interessant programma biedt het congres een landelijk kennis- en netwerkplatform waar je je voordeel mee kunt doen. Diverse kopstukken en pioniers vanuit het bedrijfsleven vertellen over de succesfactoren en valkuilen van het ondernemersschap. Bovendien kun je aan verschillende workshops meedoen om praktische kennis op te doen en met elkaar in contact te komen.  

Programma & thema's

Het programma op 25 januari duurt van 11.30 uur tot circa 20.00 uur en wordt gehouden in Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn. Er zijn Thematafels waar je spontaan kan aanschuiven. Iedere (sta)tafel heeft een voorzitter die je ontvangt en als coördinator optreedt. De thema's zijn o.a.: Leiderschap, Accountancy en belastingzaken, Creditmanagement, Presentatie.

Aanmelden

Ben jij een vrouwelijke ondernemer met personeel? Dan mag je dit congres niet missen! Nog een keer alles op een rijtje:

Wanneer: 25 januari 2011

Waar: Hotel Congrescentrum Zonheuvel in Doorn

Kosten: €210,00 exclusief btw. Dit is inclusief de lunch en borrel en exclusief het driegangenbuffet. Hiervoor kun je je apart aanmelden. De kosten hiervoor bedragen €30,00 inclusief btw. 

Let op: Er wordt bij inschrijving gelet op de doelgroep van het Congres, namelijk vrouwelijke ondernemers met personeel of netwerk van freelancers (geen ZZP of management) en het aantal medewerkers.

Enthousiast? Aanmelden kan hier