SWSR

Mobiel Werken desk

Hoe kan ik succesvol mobiel gaan werken?

In tien praktische stappen naar succes

Hoe sta jij ervoor op het gebied van mobiel werken? Vind je het lastig er een succes van te maken? Geen nood. Succesvol mobiel werken komt een stuk dichterbij met dit stappenplan.

27 mei 2013

Wat heb je nodig om in het openbaar vervoer te kunnen werken?

Ik ga op reis en ik neem mee...

Mobiel werken kan overal, dus ook in de tram, bus, metro of trein. Onderweg naar je werk of naar een afspraak check je even je mail lees je snel een document door. Welke tools kun je daar het beste voor gebruiken?

30 januari 2013

Hoe verander ik het werk- en reisgedrag van mijn werknemers?

Van kennis naar uitvoering

Er zijn talloze manieren om slimmer te werken en te reizen. Je kunt gaan thuiswerken, flexwerken, de auto laten staan en met het OV reizen, buiten de spits reizen of carpoolen. Maar hoe voer je dit door binnen je bedrijf?

24 januari 2013

Reiskostenvergoeding wordt strijd tussen werkgevers en werknemers

Bekijk het webinar Slim Werken Slim Reizen

Met de afschaffing van de belastingvrijstelling op reiskosten van 19 cent per kilometer stijgen de reiskosten fors. Tijdens het webinar Slim Werken Slim Reizen spreken Lodewijk de Waal en Marianne Sturman zich hierover uit.

24 januari 2013

Met welke vervoersmiddelen reist mijn personeel slim en voordelig?

Trein, auto of fiets: zo komen je medewerkers ook naar kantoor

Auto, fiets, bus, trein, metro...het zijn er nogal wat: vervoersmiddelen om van werk naar huis te rijden en vice versa. Maar met welke reis je comfortabel en goedkoop?

24 januari 2013

Overhandiging B-50 rapport Slim Reisbudget

Videoverslag

In dit videoverslag zie je de overhandiging het rapport 'Slim reisbudget' aan staatssecretaris Weekers van Financiën door het Platform SWSR.

21 januari 2013

Word je bewust van reis-en werkgedrag

Doe de scan Slim Werken, Slim Reizen

Lodewijk de Waal, voorzitter Platform Slim Werken, Slim Reizen maakt ondernemers graag bewust van reis- en werkgedrag. De Slim Werken, Slim Reizen scan helpt daarbij.

21 januari 2013

Waar sla je bij mobiel werken je documenten op?

Hoe kan iedereen vanaf een andere plek bij werkdocumenten?

Als jij en je werknemers mobiel werken, is een vaste harde schijf niet per se nodig. Hoe zorg je er dan voor dat iedereen bij de gegevens kan die hij of zij nodig heeft?

13 januari 2013

Hoe wennen mijn medewerkers aan Het Nieuwe Werken?

Vijf stappen om je personeel enthousiast te maken

Stel; je medewerker komt al jaren trouw elke dag naar kantoor, heeft een eigen bureau en wisselt dagelijks face-to-face informatie uit met collega’s. Dan is het wel even schrikken als Het Nieuwe Werken ineens zijn intrede doet.

07 november 2012

Stimuleer slim reizen

Beloon reisgedrag in plaats van kilometers

Als werkgever kun je helpen om het fileprobleem in Nederland te verminderen, door de reiskosten van je werknemers op een slimme manier te vergoeden. Beloon de manier waarop een werknemer slim reist.

23 oktober 2012

Getoond 21 tot en met 30 van 53 totaal, er zijn meerdere pagina's