Hoe stuur ik mijn groeiende bedrijf?

Ondernemerschap kun je leren

09 augustus 2012

Ben je als ondernemer een tijdje bezig, dan is het natuurlijk geweldig om je bedrijf te zien groeien. Tegelijkertijd vraagt deze groei nieuwe vaardigheden van jou als ondernemer. Hoe kun je in deze overgangsperiode het beste leiding geven en goede keuzes maken?

Waarom Algemeen Management?

Als ondernemer, (adjunct-) directeur of algemeen manager van een bedrijf wil je constant meegaan in de groei van je bedrijf en de rest van de markt. Om je kennis en manier van leidinggeven up to date te houden, is het belangrijk een duidelijke strategie te hebben. Bijvoorbeeld hoe je graag je organisatie wil aansturen. Een bedrijfsplan geeft je hierbij ondersteuning. Het is belangrijk dit plan op tijd te maken en aan te passen. Heb je hierbij hulp nodig? De cursus ‘Algemeen Management; praktijkcursus ondernemerschap’ leert je het.

Praktijkcursus ondernemerschap

De analyse van mogelijkheden, marketingmanagement, personeelsmanagement, financieel management: allemaal onderwerpen die belangrijk zijn in het ondernemerschap. In acht dagdelen kom je meer te weten over deze en andere aspecten van het ondernemerschap.