Bedrijfsgezondheid

Gezond personeel presteert beter

06 december 2013

Het is weer de tijd van het jaar om de zorgverzekering af te sluiten. Ten onrechte wordt dit gezien als exclusief domein van de werknemer. Jij als werkgever hebt hier immers ook groot belang bij.

De bedrijfsgezondheid heeft grote impact op je bedrijfsvoering. Via een aantal eenvoudige vragen kun je zelf zien hoe je bedrijf er qua gezondheid voor staat. Deze Bedrijfsgezondheidscheck is door MKB-Nederland en Menzis ontwikkeld.

Doe de scan en ga direct aan de slag met de gezondheid van uw bedrijf!

- Advertorial: Menzis, Kennispartner MKB-Nederland -

Voordeel voor jou

In het huidige stelsel dragen de ondernemers via de sociale lasten (inkomens afhankelijk) ongeveer 500 euro per werknemer per jaar af voor de zorgverzekeringen. Wat kan jij hiervan terugvragen? Je kunt erachterkomen met de scan en besparingen realiseren. 

Hoe? 

Onderzoek leert ons dat tussen de 40 en 50 procent van de verzuimduur wordt veroorzaakt door wachtlijsten in de 1e en 2elijns gezondheidszorg. Daarnaast blijkt dat veel ondernemers niet alle mogelijkheden tot funding en ontdubbeling van kosten in relatie tot de gezondheid, preventie en interventie benutten. 

Meer weten?

Willen jij en je werknemers gebruik maken van de extra voordelen van een zorgverzekering via MKB-Nederland? Kijk op onze website