Wat is het belangrijkste bij presenteren?

Presenteren voor startende ondernemers

27 juni 2017

Als startende ondernemer krijg je er ongetwijfeld mee te maken: presenteren. Je plan presenteren aan de bank, een pitch doen voor een nieuwe klant, noem maar op! Daarom geeft trainer, coach en spreker Peggy Richie jou tips. Vandaag de eerste!

Deze hangout is opgenomen speciaal voor The Next Entrepreneur, het kennistraject voor startende ondernemers. Tijdens het slotevent op 9 december wordt dé starter van het jaar 2014 gekozen: The Next Entrepreneur.

Jort Kelder

Maar dat niet alleen, tijdens deze middag kun je als startende ondernemer inspiratie opdoen. Niemand minder dan Jort Kelder, Cor Hospes, Nils Roemen en Peggy Richie zullen je voorzien van handige tips en inspirerende verhalen.

Peggy Richie

Peggy Richie is ervaren keynote spreker, trainer, coach en expert in communicatie en publiekelijk spreker. Ze heeft veel internationale business managers succesvol gecoacht. Spreken is haar grootste passie en ze heeft zich gespecialiseerd in “Mindset and Creating Impact”. Ze helpt ondernemers hun verhaal in één zin te vertellen. Helder, duidelijk en afgestemd op de luisteraar. Zodat je een presentatie met power kunt geven.