Whitepaper slimmer werken

Handige links en meer informatie

19 juli 2011

In het whitepaper eerste hulp bij slimmer werken staan handige links naar gratis downloads en scans, MKB TV en artikelen met how-to informatie op MKB Servicedesk. Wij zetten de links voor je op een rij.

Gratis downloads en scans

Mobiel werken scan

Weten of jij ook toe bent aan het nieuwe werken? Doe dan nu de gratis mobiel werken scan voor ondernemers.

Download e-book Eerste hulp bij online ondernemen Meer weten over hoe je slimmer kunt werken door online diensten te gaan gebruiken? Download gratis het boekje Eerste hulp bij online ondernemen.

MKB TV

Turbocursus Slim leiderschap Wil je het naadje van de kous weten als het op slim werken aan komt? Bekijk de turbocursus Slim Leiderschap van Jeroen Busscher.

Wat heb je als ondernemer aan een tablet? Volgens expert Martijn Aslander is een tablet onmisbaar om efficient te communiceren. 'Dit wordt in de nabije toekomst de manier om met data om gaan.' In dit filmpje vertelt Martijn waarom een tablet ideaal is voor zakelijk gebruik.

Waarom is een smartphone voor een ondernemer handig? Met een telefoon kun je tegenwoordig veel meer dan alleen bellen. Als je een smartphone hebt tenminste. Martijn Aslander legt uit waarom hij vindt dat elke ondernemer een smartphone moet hebben.

Waarom is een laptop handig? Met je smartphone in de zak en tablet-pc in de tas, denk je misschien: heb ik nog wel een laptop nodig? Ja. Wij leggen uit waarom een laptop wel handig is.

Tips van ondernemers Wil je nog meer tips van andere ondernemers? Bekijk dan het filmpje ‘De beste tips om slimmer te werken’.

Artikelen en specials met how-to informatie

Sociale media: wat is het en wat kan ik ermee als ondernemer? Social media is niet meer weg te denken. Meer dan driekwart van de Nederlandse bevolking kent Hyves, YouTube, Twitter, Facebook en Linkedin. Maar wat kun jij er mee als ondernemer?

Special Efficient communiceren Lees meer over smartphones, tablets en andere faciliteiten die mobiel werken makkelijker maken in de special Efficiënt communiceren.

Hoe manage ik mobiele werkers? Mobiel werken vraagt een andere aansturing dan de ouderwetse aanwezigheidsplicht op kantoor. Je moet met medewerkers afspraken maken over resultaat in plaat van over input. Lees meer over resultaatgericht managen in het artikel Hoe manage ik mobiele werkers?

Haal het beste uit je mensen Wil je ook het beste uit je mensen halen en excelleren met je bedrijf? Lees er alles over op http://www.mkbservicedesk.nl/excelleren-nu/357.htm

Column: Wat is het geheim van succes? Als ondernemer wil je succes. Voor ieder mens is succes iets anders. Succes is voor de een rijkdom voor de ander je bezighouden met nuttige zaken. Lees de column van Jeroen Busscher ‘Het geheim van succes’.

Wat heb je nodig om slim te kunnen werken? Wil je direct slimmer gaan werken? Bestel wat je nodig hebt in onze eigen webshop: http://www.mkbservicedesk.nl/mobiel-werken/177/290.htm

Auteur

Patty Sjerps