70 procent van de winkeliers heeft te maken met agressie

Werkplekcheck moet bedrijf veiliger maken

20 maart 2012

De schade door winkelcriminaliteit kost de detailhandel jaarlijks 1 miljard euro. Hoe goed ben jij voorbereid op omgaan met agressie en geweld? En hoe kun je andere bedrijfsrisico's voorkomen? Doe de gratis check.

Natuurlijk wil je je onderneming zo veilig mogelijk maken. Zowel voor jezelf, je klanten als voor je personeel. Wat kun je doen om agressie en geweld te voorkomen? En hoe verminder je andere risico's voor je onderneming, zoals uitval van je personeel?

Risicoinventarisatie en -evaluatie

Check via de website www.checkjewerkplek hoe veilig jouw onderneming is voor jou zelf en voor je personeel. Aan het einde van de digitale risico-check rolt er een plan van aanpak uit om je zaak veiliger en gezonder te maken. Je voert hiermee een risicoinventarisatie en -evaluatie uit, welke je als werkgever verplicht bent uit te voeren.

Ervaringen van ondernemers

De website geeft tips en trucs. Je vindt er handige hulpmiddelen om je personeel voor te lichten over de risico's op het werk. Deel vooral ook je eigen verhalen en adviezen met collega-ondernemers. Zo helpen jullie elkaar. 

Meer weten over een veilige werkplek?

Lees onze whitepapers:

Bron: www.checkjewerkplek.nl