shutterstock_562750159.jpg

Hoe word ik een echte mobiele ondernemer?

Altijd en overal met je bedrijf bezig zijn, zonder zorgen
De lente komt eraan, maar zit jij nog elke dag in je eigen kantoor? Dat is niet nodig. Dankzij moderne technologie kunnen je collega’s en jij overal werken. Dus ook bij je klanten, onderweg, op het strand of in het buitenland. In dit artikel leggen wij je uit hoe je altijd en overal veilig en snel kunt ondernemen.
Time management in 6 steps_MKB_800x800.jpg

Tijdmanagement in 6 stappen

Van Teamleader, voor ondernemers
De werkweek van 4 uur, Getting Things Done, honderden apps en miljoenen tips op Google wanneer je zoekt op ‘tijd management tips’. In iedere theorie zit wel een kern van waarheid en in iedere methode zit wel iets om nu echt efficiënt met tijd om te gaan. Toch is het bijna zeker dat jouw vragen nergens precies beantwoord worden, want de oplossing begint bij jezelf.
Smartphone.gif

Je hele bedrijfsvoering in je smartphone

Een kantoor? Je hebt je kantoor in je zak! Met een goede smartphone met internet-abonnement kun je eigenlijk je hele bedrijf wel runnen. In dit artikel laten we je zien hoe. Natuurlijk, je mail, je internetbankieren en je agenda heb je waarschijnlijk al op je smartphone. Maar er zijn nog veel meer goede apps, die jou helpen met je bedrijfsvoering.
kantoorthuis1.jpg

De evolutie van het mkb

Het Nieuwe Werken, fysieke kantoren en home offices
We evolueren massaal naar plaats- en tijdsonafhankelijke arbeid. Het Nieuwe Werken (HNW) is aangeslagen, ook in het midden- en kleinbedrijf (mkb). Werknemers krijgen steeds vaker de mogelijkheid om vanuit huis te werken of zelf hun werkuren te kiezen. Hoe is dat binnen jouw bedrijf?
Profielfoto Auteur.jpg

Hoe ga je om met een 'digitale nomade'?

Column Romano Groenewoud | Manage freelancers op afstand
Overal ter wereld neemt het aantal freelancers toe. Binnen Europa zijn Nederland en het Verenigd Koninkrijk daarin voortrekkers, onder andere dankzij een goed uitgebouwde technologie-infrastructuur en een relatief belangrijke dienstensector, waar veel jobs ook remote kunnen ingevuld worden. Thuiswerken of zelfs als reizende werken - voor de echte digitale nomaden - zal dus steeds meer de toekomst worden. Hoe kunnen bedrijven zich daaraan aanpassen?
mobielwerken21.gif

7 tips voor een toekomstbestendige kantoorinrichting

Stappenplan naar een 'kantoor 3.0'
Vandaag de dag ziet het kantoor er niet meer zo stereotype uit als jaren terug. Witte muren en bureaus die gescheiden worden door schermen zijn niet meer van deze tijd. En dat is maar goed ook, een goede werkomgeving is namelijk essentieel voor goede werkprestaties van je personeel. Het is tijd voor de werkkamer 3.0.
Geld verdienen met cloud.jpg

Hoe kan ik met een klein budget mobiel werken?

COPE, SaaS en andere goedkope mobiele oplossingen
2014 wordt het jaar van de derde en laatste mobiele revolutie, voorspelt Frankwatching. 'Het jaar van de volledige integratie van mobiel internet in ons dagelijks leven.' En in je onderneming. Welke oplossingen maken mobiel werken het meest efficiënt?
connectedcompany.jpg

Hoe word je een Connected Company? 6 tips

Informatiestromen overzichtelijk en beheersbaar houden
Om de informatiestroom binnen je bedrijf goed te kunnen beheersen, moet je onderneming praktisch altijd bereikbaar zijn. Je onderneming moet een 'connected company' worden. Immers, klanten, leveranciers en relaties zijn dankzij sociale media ook 24/7 bereikbaar? 6 tips om zo ver te komen.
foto sam.jpg

"Maak tijd vrij om mobiel werken bij personeel te laten landen"

Interview Sam van Buuren, oprichter nederlandwerktonline.nl
Een op de drie werknemers werkt regelmatig thuis. Zo blijkt uit de laatste cijfers van CBS en TNO. ‘Houd rekening met een cultuuruitdaging’, zegt Sam van Buuren, oprichter van nederlandwerktonline.nl.
plaatsonafhankelijk werken1.jpg

Wat zijn de voordelen van 4G internet?

Waarom zou ik overstappen van 3G internet naar 4G?
Hét grote voordeel van 4G is dat je nooit meer WiFi hoeft te zoeken, omdat je altijd zelf snel internet bij je hebt. Wat zijn andere voordelen van 4G internet?
Getoond 1 tot 10 van 26. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Wat is mobiel werken?

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten