Dossier Personeel in het buitenland

 
digital nomad mkb.jpg

Hoe word ik een digital nomad?

En hoe ga ik om met ‘analoge’ opdrachtgevers?
Werken vanuit een hangmat, onder een palmboom op een hagelwit strand? Het kan! Met het steeds populairder wordende digital nomad bestaan is er aan wereldse werkplekken geen gebrek. Maar hoe maak je die stap als zelfstandige de wijde wereld in? Hoe vind je opdrachten en hoe ga je als digital nomad om met ‘analoge’ opdrachtgevers – en zij met jou?
flags-on-a-sky-background-PMNU8WC.jpg

Zakentrip naar Canada? Vergeet je eTA niet!

Reis jij binnenkort naar Canada? Of staat één van je medewerkers op punt van vertrek? Dan is het tijd om een eTA aan te vragen. Een electronic Travel Authorization geeft toestemming Canada in te reizen en is noodzakelijk voor zowel toeristische trips als zakelijk bezoek. Aanvragen gaat gelukkig gemakkelijk en maakt een visumaanvraag overbodig.
contract voorwaarden caojpg.jpg

Hoe bepaal ik het salaris van mijn expat?

Goed voorbereid aan de onderhandeltafel
Als je werknemers in het buitenland stationeert horen daar vaak speciale voorwaarden bij. Hoe kom je tot een goed salaris en secundaire voorwaarden? Tips voor een goede onderhandeling met je expat.
Profielfoto Auteur.jpg

Hoe ga je om met een 'digitale nomade'?

Column Romano Groenewoud | Manage freelancers op afstand
Overal ter wereld neemt het aantal freelancers toe. Binnen Europa zijn Nederland en het Verenigd Koninkrijk daarin voortrekkers, onder andere dankzij een goed uitgebouwde technologie-infrastructuur en een relatief belangrijke dienstensector, waar veel jobs ook remote kunnen ingevuld worden. Thuiswerken of zelfs als reizende werken - voor de echte digitale nomaden - zal dus steeds meer de toekomst worden. Hoe kunnen bedrijven zich daaraan aanpassen?
verzekering.jpg

Verzekeringen voor personeel in het buitenland

Hoe verzeker jij je expats?
Als je medewerkers naar het buitenland stuurt, wil je dat ze ook daar goed verzekerd zijn. Welke verzekeringen heb je nodig? Een overzicht.
expatriering.jpg

De 5 tips voor succesvolle expatriëring

Werknemers in het buitenland
Heeft jouw bedrijf personeel in het buitenland? Daar komt veel bij kijken. Dit zijn de 5 beste tips om van expatriëring een succes te maken.
vakantie expat.jpg

Hoeveel vakantie heeft mijn expat?

Welke regels gelden er
Vakantie is goed voor je werknemers: wie geregeld rust krijgt, presteert beter. Maar hoeveel rust, daarover verschillen de meningen per land. Hoeveel vakantie moet jij je expat eigenlijk gunnen?
personeelinbuitenland.jpg

Werkt je personeel in het buitenland?

Dit zijn je plichten als ondernemer
Als werkgever heb je een wettelijke zorgplicht voor je personeel. Ook als je werknemers in het buitenland aan de slag gaan. Hier moet je allemaal aan denken.
middenoosten.jpg

Zakendoen in het Midden-Oosten

Zes belangrijkste tips voor expats
Bij zakendoen in het buitenland is het altijd goed je te verdiepen in de cultuur van het land. Zeker in het Midden-Oosten, waar onder andere religie en politiek zorgen voor een compleet andere bedrijfscultuur.
diplomatie.jpg

Eerste hulp over de grens: de ambassade

Wat kan een diplomatieke post betekenen voor je bedrijf?
Als je personeel in het buitenland in de problemen komt, kun je onder andere terecht bij de Nederlandse ambassade. Maar wat kan een diplomatieke post nu precies voor je bedrijf betekenen?
Getoond 1 tot 10 van 21. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Personeel in het buitenland

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten